Maraton nas navdihuje

  • Image

Je sploh kaj lepšega kot teči? Je, če gredo s tabo v korak tvoji sodelavci in sodelavke – in če te ob progi spodbudi kdo od tistih, ki te sicer pozna le kot svojega peka, trgovko ali komercialista.

Za Ljubljanski maraton se je letos prijavilo 153 zaposlenih iz Mercatorja, od tega tretjina iz drugih držav regije. Ja, tek nas druži.

Ponosni sponzor Ljubljanskega maratona in Lumpi teka.

Tek druži naše zaposlene

Mercator je že tradicionalno sponzor te najbolj množične rekreativne športne prireditve v Sloveniji, zato pod takšnim sloganom letos v Mercatorju spodbujamo naše zaposlene k udeležbi na Ljubljanskem maratonu, saj se zavedamo pomena dobrega počutja svojih zaposlenih.

Naši zaposleni nastopili na snemanju kampanje

Še pred maratonom pa smo se vsi skupaj dobro ogreli na skupnem snemanju za našo kampanjo Tek nas druži.

Vzdušje je bilo fantastično in navdihujoče. Med seboj imamo namreč sodelavce, ki so se komaj opogumili in bodo šli letos prvič na maraton, pa takšne, ki so pretekli že veliko, v svetu najbolj priznanih maratonov, kot so Amsterdam, Pariz, Berlin, na katerih ne moreš nastopiti, če se ne kvalificiraš po mednarodnih merilih.

Vsi kolegi so bili že zarana v popolni formi. Ob 6.30 smo se zbrali na Mesarskem mostu v Ljubljani, kolegi pa so prišli z vseh koncev Slovenije. Naj njihova dobra volja za tek navduši tudi vas.