Aktualno branje: Sadje in zelenjava

Skrbimo, da je naše sadje in zelenjava sveže in preverjene kakovosti, saj tako ohrani največ vitaminov in mineralov. Poleg domačega sadja in zelenjave lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • Izdelek brez naslova 8

  Dobrodošli v svet zelenjave

  Poleg domače zelenjave lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • Poleg domacega sadja lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih trznicah najdete tudi pridelke iz razlicnih drzav s cimer vam zagotavljamo cim vecjo izbiro vse leto4.

  Dobrodošli v svet sadja

  Poleg domačega sadja lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • Mercator web clanki 720x500px 2020 05 19

  Jagodičevje

  Dr. Feelgood pravi: "Obstaja sadje in potem je jagodičevje. Borovnice, maline, jagode in kompanija so nekakšni sadni superjunaki :)"

 • Mercator web clanki 770x500px2

  Surova ali kuhana zelenjava?

  Že kar samoumevno se zdi, da bi morala biti sveža, surova zelenjava, prehransko bogatejša in v vseh pogledih vrednejša od njene kuhane, ali kako drugače pripravljene različice. Pa je temu res vedno tako?

 • Mercator sadje zar SEZNAM 750 500

  Sadje na žaru

  Radi prirejate piknike in pečete na žaru? Dodajte k mesu in zelenjavi še nekaj drugačnega. Sadje! Presenečeni boste, kako dobro se prileže. 

 • Mercator banane SEZNAM 750 500

  Banane

  Banane so hranljiva in priročna malica, ki jo dr. Feelgood priporoča tudi kot prigrizek po treningu. Preverite, ali so boljše zelene ali zrele?

 • Mercator lubenica melona SEZNAM 750 500

  Lubenica, melona, bučka

  Tri slastne poletne radosti, imajo na prvi pogled malo skupnega, toda botaniki pravijo, da jih vendarle nekaj druži. Preverite, katere podobnosti jih povezujejo.

 • Banner Vedno sveze jagode 1400x916px3

  Jagode, slastne jagode

  Ti sočni rdeči sadeži nas razvajajajo s svojo sladko kislostjo. 

 • mercator pomarance SEZNAM750 500 NOVO

  Pomaranče

  Vsi vemo, da imajo pomaranče veliko vitamina C. Toda ne le tega - pomaranče so prave bombice zdravja in vitaminov, pomagajo pa tudi proti staranju kože.

 • mercator sladekkrompirSEZNAM750 500

  Sladki krompir

  Krompir zagotovo poznamo vsi, saj je na naših jedilnikih nepogrešljiv. V zadnjih letih je postal zelo priljubljen tudi sladek krompir, ki ima značilno oranžno barvo in sladek okus.