Aktualno branje: Bio

Izdelki, označeni s certifikatom ekološko pridelano ali bio, morajo zadostiti zelo strogim standardom odgovornosti do okolja in človeka. Prizadevamo si, da jih je na naših policah vsak dan več.

 • Banner Bio Zone 770x400px4

  Ekološki način kmetovanja

  EKOLOŠKA PRIDELAVA je oblika in način kmetovanja, ki spoštuje naravne življenjske cikle in minimizira človekov vpliv na okolje. Hrana, pridobljena z ekološkim kmetovanjem, pa je visoko kakovostna, z bogato prehransko vrednostjo in z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in antioksidantov.

   

 • mercator eko SEZNAM750 500

  Ekološki pridelovalci izdelkov Radi imamo domače

  Ponosni smo, da v sklopu projekta Radi imamo domače sodelujemo tudi s številnimi pridelovalci, ki pridelujejo lokalno ekološko hrano. Dobrote, ki jih najdete na naših policah, ustrezajo najstrožnjim standardom bip pridelave.

 • eko

  100 % ekološko pridelano – kaj je to?

  Ne sme nam biti vseeno, kaj jemo. Izbira hrane, ki je ekološko pridelana pozitivno vpliva na nas in na naravo. Dobro za nas in dobro za okolje.

 • mercator pirinovsenikruh SEZNAM750 500

  Pirin in ovseni bio kruh

  Pirina in ovsena moka sta odličen del zdrave prehrane. Še posebej, če sta ekološko pridelani. Zato smo seveda iz njiju zamesili odlična bio hlebca.

 • s posluhom za zivali seznam 750 500

  S posluhom za naravo in živali

  Raziskali smo, zakaj je ekološko kmetijstvo bolj prijazno tudi do okolja in živali. Za kakovostno prihodnost vseh nas mora postati skrb za naravo prioriteta vseh zemljanov.

 • dobro zame dobro za okolje

  Ekološko kmetijstvo

  Ste vedeli, da za pridobitev ekološkega certifikata kmetija v povprečju potrebuje dve do tri leta, preden zadovolji vse stroge standarde?