Aktualno branje: Otroci in družina

 • 82 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px

  Po poti Orla belorepca - Orlova pot v Kočevski reki

  V Sloveniji imamo kar nekaj posebnih kotičkov, kjer še vedno lahko opazujemo neokrnjeno naravo in njene prebivalce. Eno takih območjih je Kočevsko, kjer živi kar nekaj ogroženih, zavarovanih živalskih vrst, med njimi tudi Orel belorepec, po katerem je dobila ime tematska Orlova pot. 

 • 76 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px4

  Ideja za jesenski izlet: Družinsko na Tolminska korita

  Tolminska korita so najnižja in verjetno najlepša vstopna točka v Triglavski narodni park. Krožna pot nas vodi skozi divja korita Tolminke in Zadlaščice, ki se med seboj zlijeta v edino sotočje v koritih na ozemlju Slovenije.

 • 56 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px

  IZLET TEDNA: Martuljški slapovi

  Razgiban, dobre tri ure trajajoč pohod do Martuljških slapov, ki ga lahko sklenete pri Brunarici pri Ingotu je poln lepih razgledov za mulce in starše. Delno krožna pot nas vodi skozi gozdno učno pot Rute, mimo prvega martuljškega slapu do Brunarice pri Ingotu na planšariji Jasenje, od katere se lahko sprehodite do kapelice Marije snežne in se do Gozda Martuljek vrnete po manj zahtevni gozdni poti.

 • 54 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px2

  So lahko družinska doživetja tudi priprava na šolo?

  Mi se popolnoma strinjamo! Pripravili smo vam štiri poučne poti in doživetja, prek katerih se bodo otroci nezavedno učili, kar bodo nekoč potreboval za šolo in si širili obzorja.