Aktualno branje: Korpo

Tu smo za vas. Že več kot 70 let smo del vašega vsakdana. Nenehno si prizadevamo, da vam z najboljšo ponudbo in storitvami omogočimo odlično nakupovalno izkušnjo. Se vidimo v Mercatorju!

 • Banner produkt leta 770x500px

  Produkt leta

  Izbran produkt leta je del največje globalne raziskave med novostmi in inovacijami izdelkov in storitev široke potrošnje. Prepoznaven rdeč pečat, ponuja kupcem nakupni nasvet in je vodič do najboljših novosti posamičnih kategorij. Letos že 10. leto zapored so o najboljših novostih posamičnih kategorij odločali slovenski kupci.

 • Banner PCT 770x500px

  Varno nakupovanje v Mercatorju

  Mercator ima največje število trgovin v Sloveniji, v katerih za nakupovanje ne potrebujete izpolnjevanja pogoja PCT. Oglejte si seznam večjih centrov, kjer pa je PCT pogoj za vstop.

 • Banner CC Spodbuda gostinstvu 770x500px2

  Spodbuda gostinstvu

  Z veseljem vam sporočamo, da smo vsebine te spletne strani prenesli na novo spletno mesto namenjeno le ponudbi in dogajanju v Cash & Carry trgovinah. Obiščite nas na https://veleprodaja.mercator.si/.

 • Banner Donacija Potres 770x385px 2021 01 04

  Pomoč prizadetim ob potresu na Hrvaškem

  Dobri sosedje se izkažejo v težkih trenutkih. Zato od danes, 4. januarja 2021, v 247 Mercatorjevih trgovinah skupaj s Slovensko karitas zbiramo hrano in higienske pripomočke za pomoč prizadetim v potresu v Petrinji.

 • Izdelek brez naslova 10

  Mercator doniral smučarsko opremo

  Mercator je na prizorišču Pokala Cockta in Državnega prvenstva v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji v Planici včeraj podelil 101 par smuči, 28 parov čevljev in 53 parov smučarskih vezi predstavnikom 22 smučarsko-skakalnih klubov za nadaljnji razvoj skakalnega podmladka.

 • Banner MiniTeater cokolade NY 770x385px2

  Čokolade, odlično darilo in podpora Mini teatru

  Mini teater z Mercatorjevo pomočjo ponuja čokolado, katere nakup podpre Mini teater, za več čokolad pa je nagrada vstopnica za ogled otroške predstave.