Aktualno branje: Korpo

Tu smo za vas. Že več kot 70 let smo del vašega vsakdana. Nenehno si prizadevamo, da vam z najboljšo ponudbo in storitvami omogočimo odlično nakupovalno izkušnjo. Se vidimo v Mercatorju!

 • Banner HM Primskovo 770x500px5

  Prenavljamo Hipermarket Kranj Primskovo

  Za vas prenavljamo hipermarket Kranj Primskovo. Prvo fazo prenove smo pričeli z delnim zaprtjem hipermarketa in s prenovo skladišča, vendar boste lahko do vključno 1. 8. še naprej nemoteno kupovali vsa živila.

 • Mercator 770x500 px v3

  Gostinska dejavnost si zasluži spodbudo

  V Mercator Cash&Carry smo vam v sodelovanju z dobavitelji pripravili izjemne ugodnosti. Pravne osebe in podjetniki - sodelujete za pridobitev bona v vrednosti 3.000 EUR.

 • Banner Horeca 770x500px2

  Veleprodaja - Uresničujemo vaše velike načrte

  Cash&Carry je samoizbirni način prodaje na debelo namenjen dobavi blaga vsem vrstam poslovnih subjektov, ki kupujejo blago za nadaljnjo prodajo in predelavo. Nakupovanje v Mercator Cash&Carry centrih poleg ugodnih cen prinaša tudi najširšo ponudbo raznovrstnih izdelkov v Sloveniji.

 • Banner Velprodaja Triglav 770x500px5

  Mercator Veleprodaja na podvigu Kredarica

  Mercator Cash&Carry se tudi s svojimi video sporočili predstavlja novim kupcem. Po »Misiji Pokljuka« in »Projektu Kašča« se je zdaj lotil še »Podviga Kredarica«.