Aktualno branje: Korpo

Tu smo za vas. Že več kot 70 let smo del vašega vsakdana. Nenehno si prizadevamo, da vam z najboljšo ponudbo in storitvami omogočimo odlično nakupovalno izkušnjo. Se vidimo v Mercatorju!

 • Banner PCT 770x500px

  Varno nakupovanje v Mercatorju

  Mercator ima največje število trgovin v Sloveniji, v katerih za nakupovanje ne potrebujete izpolnjevanja pogoja PCT. Oglejte si seznam večjih centrov, kjer pa je PCT pogoj za vstop.

 • Banner CC Spodbuda gostinstvu 770x500px2

  Spodbuda gostinstvu

  Z veseljem vam sporočamo, da smo vsebine te spletne strani prenesli na novo spletno mesto namenjeno le ponudbi in dogajanju v Cash & Carry trgovinah. Obiščite nas na https://veleprodaja.mercator.si/.

 • Banner Donacija Potres 770x385px 2021 01 04

  Pomoč prizadetim ob potresu na Hrvaškem

  Dobri sosedje se izkažejo v težkih trenutkih. Zato od danes, 4. januarja 2021, v 247 Mercatorjevih trgovinah skupaj s Slovensko karitas zbiramo hrano in higienske pripomočke za pomoč prizadetim v potresu v Petrinji.

 • Izdelek brez naslova 10

  Mercator doniral smučarsko opremo

  Mercator je na prizorišču Pokala Cockta in Državnega prvenstva v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji v Planici včeraj podelil 101 par smuči, 28 parov čevljev in 53 parov smučarskih vezi predstavnikom 22 smučarsko-skakalnih klubov za nadaljnji razvoj skakalnega podmladka.