Aktualno branje: Dobro počutje

Pomemben del dobrega počutja je uravnotežena in raznolika prehrana ter razumevanje, kaj vaše telo v določenem trenutku potrebuje. Še posebej koristno je, da poskrbite tudi za sprostitev in redno gibanje.

 • Mercator clanek 770x500px 2020 08 vadba na tesce2

  Vadba na tešče

  Mit ali dejstvo: trening na tešče pomaga hitreje »kuriti« maščobne zaloge?

 • Mercator clanek 770x500px 2020 07 voda4

  Hidracija

  V vročini se praviloma bolj potimo, še posebej takrat, ko smo telesno aktivni. Z znojenjem in pospešenim dihanjem ohlajamo telo.

 • Izdelek brez naslova 8

  Dobrodošli v svet zelenjave

  Poleg domače zelenjave lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • Poleg domacega sadja lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih trznicah najdete tudi pridelke iz razlicnih drzav s cimer vam zagotavljamo cim vecjo izbiro vse leto4.

  Dobrodošli v svet sadja

  Poleg domačega sadja lokalnih proizvajalcev lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • Banner Dr Feelgood 770x500px

  Malice za na plažo

  Ko greva mimo tiste plaže na peskovniku, poleg ribje kantine na eni in parkirišča na drugi strani, si ne morem pomagati, da ne bi z zanimanjem opazoval prehranskih izbir obiskovalcev ter kaj vse ponudijo kot malico otrokom. 

 • 34 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px3

  Adrenalinska doživetja tedna za otroke

  Šola se je zaključila in začele so se šolske počitnice. Športna doživetja so najlepše darilo za otroke ob koncu leta.