Aktualno branje: Dobro počutje

Pomemben del dobrega počutja je uravnotežena in raznolika prehrana ter razumevanje, kaj vaše telo v določenem trenutku potrebuje. Še posebej koristno je, da poskrbite tudi za sprostitev in redno gibanje.

 • Mercator web clanki 720x500px 2020 05 19

  Jagodičevje

  Dr. Feelgood pravi: "Obstaja sadje in potem je jagodičevje. Borovnice, maline, jagode in kompanija so nekakšni sadni superjunaki :)"

 • Mercator web clanki 770x500px2

  Surova ali kuhana zelenjava?

  Že kar samoumevno se zdi, da bi morala biti sveža, surova zelenjava, prehransko bogatejša in v vseh pogledih vrednejša od njene kuhane, ali kako drugače pripravljene različice. Pa je temu res vedno tako?

 • 14 Mercator M soseska kaj z mulcem odkrivanje sveta 770x500px

  Z mulci s prstom po zemljevidu

  Z mulci v karanteni sanjarimo tudi o obiskovanju tujih dežel. Nihče ne ve kdaj in kam se bomo lahko odpravili na naslednjo dogodivščino čez mejo, kar pa ne pomeni, da ne moremo sanjariti in s prstom po zemljevidu odkrivati novih dežel. 

 • clanki 750x500px2

  Saj je samo en kos

  Saj je samo en kos. Saj je samo občasno. Saj je samo ob posebnih priložnostih. Saj je samo … racionalizacija.

 • mercator dobraizbiraSEZNAM750 500

  Dobra izbira za dobro počutje

  Ste se odločili živeti bolj kakovostno in zdravo? V Mercatorju vas podpiramo pri tej dobri odločitvi. Pripravili smo nabor kakovostnih izdelkov, s katerimi boste lažje dosegli svoje cilje.

 • ko telo potrebuje odmor SEZNAM 750 500

  Ko telo potrebuje odmor

  Razstrupljanje je proces, ki vključuje spremembe načina prehranjevanja in življenja z namenom izločanja toksinov iz telesa.

 • Mercator gibljivost SEZNAM 750 500

  Gibljivost pri teku in hoji

  Pri teku in hoji je pomembna tudi gibljivost, saj lahko lahko tako bolj učinkovito vadimo. Nikar ne pozabite na ogrevanje in raztezanje pred in po vadbi. 

 • Mercator nordijska SEZNAM 750 500

  Nordijska hoja

  Nordijska hoja je odlična oblika vadbe, saj je primerna za vse ljudi in aktualna v vseh letnih časih. Preberite, v čem se razlikuje od navadne hoje in zakaj je dobra.