Aktualno branje: Lokalno

Ni ga čez domačo hrano, ki je pridelana na bližnjih kmetijah. Lokalni proizvajalci so nepogrešljivi partnerji Mercatorja, saj se zavedamo, da je hrana s kratkimi transportnimi potmi najboljša, in da je podpora lokalnemu okolju izjemnega pomena. Ponosni smo, da svojim kupcem ponujamo pestro ponudbo domače hrane

 • V hribe lesti, dobro jesti

  Od maja do septembra 2018 sta obiskala pet gorskih koč Planinskega društva Ljubljana-Matica. Ker sta bila planinca začetnika, je bilo zabavno.

   

 • mercator zadruge SEZNAM750 500

  Domači izdelki slovenskih zadrug

  Slovenske kmetijske zadruge skrbijo, da izdelki njihovih članov pridejo do čim več kupcev. Mi jim pri tem pomagamo, saj smo njihove najboljše izdelke vključili v ponudbo Radi imamo domače.

 • mercator ovcjemleko novo SEZNAM750 500

  Bogastvo ovčjega mleka

  Poznate prednosti izdelkov iz ovčjega mleka? Kar nekaj je razlogov, da sežete po njih. Preberite, zakaj ga je smiselno uvrstiti na jedilnik.

 • Kruh SEZNAM 750x500

  Kako doma speči slasten kruh

  Za dober kruh so dovolj moka, kvas, voda in sol. Pa seveda nekaj vaje in veliko ljubezni. Ga že znate speči ali boste poskusili nekaj novega?

 • mercator eko SEZNAM750 500

  Ekološki pridelovalci izdelkov Radi imamo domače

  Ponosni smo, da v sklopu projekta Radi imamo domače sodelujemo tudi s številnimi pridelovalci, ki pridelujejo lokalno ekološko hrano. Dobrote, ki jih najdete na naših policah, ustrezajo najstrožnjim standardom bip pridelave.

 • Seneno Mleko SEZNAM 750x500

  Seneno mleko

  Ali veste, kaj je seneno mleko in zakaj je dobro za vas? Odkrijte, kako se morajo krave prehranjevati, da njihovemu mleki rečemo seneneno mleko.

 • Banner Burger RID 720x400px7

  Odličen hamburger

  Kot za vsako dobro jed, so tudi za pravi burger še kako pomembne kvalitetne sestavine, a tudi to ne bo dovolj, če vse skupaj ne pripravimo na pravi temperaturi. 

 • mercator kupujteslovenskoSEZNAM750 500

  Kupujte slovensko meso s certifikatom Izbrana kakovost

  Mercatorjevo sveže piščančje, goveje in telečje meso s certifikatom »Izbrana kakovost« je nedvoumno zagotovilo, da pri nas kupujete kakovostno slovensko meso.