Široka ponudba

 • Žito premium štruklji skuta in malina

  V okviru projekta Moje znamke prisegamo na kakovost in podpiramo lokalno, zato smo v sodelovanju z Žitom ustvarili nove premium štruklje skuta & malina, ki jih lahko najdete ekskluzivno na naših policah. ​

  Več
 • Ave Premium šunke iz slovenskega mesa

  Vonji in okusi lahko v nas prebudijo veliko spominov. Spominjajo nas na kraje, ljudi, tradicije, drobcene trenutke, ki nam v življenju veliko pomenijo. AVE predstavlja novost – premium šunke, ki naše brbončice z njihovim izjemnim okusom odpeljejo na kulinarično popotovanje po spominih.

  Več
 • Rio Mare

  Izdelki Rio Mare združujejo edinstven okus, visoko kakovost in praktičnost, vse v enem izdelku. Rio Mare tunina je dragocen vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Poznate celotno linijo izdelkov?

  Več
 • Mutti

  Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti smo se odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerimo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Naši laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave.

  Več
 • Pivovarna Laško Union

  Pivovarna Laško Union je največji proizvajalec pijač v Sloveniji. S skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Pivovarni Laško Union ustvarjajo dobre zgodbe in varijo najboljše pivo.

  Več