Široka ponudba

 • Kralj Matjaž

  Ker želimo, da se počutite dobro smo za vas izbrali kar se da lokalne sestavine in jih s pomočjo fermentacije spremenili v proizvode, jedi in napitke, ki bodo poskrbeli za vašo dobro voljo in počutje. Dober tek vam želi Kralj Matjaž.

  Več
 • Nescafé

  NESCAFÉ je priljubljena znamka kave v svetu, v kateri uživajo tako posamezniki kot družine v več kot 180 državah na svetu. S 75 in več let dolgimi izkušnjami v izbiri, praženju in ustvarjanju vrhunske kave ne preseneča podatek, da se vsake sekunde popije več kot 5.500 skodelic NESCAFÉ kave. 

  Več
 • Dolcela

  Z izdelki Dolcela si pričarajte sladka razvajanja. Enostavno in hitro. Pa naj bo to le puding s kakšnim posebnim dodatkom ali pravi tiramisu.

  Več
 • Duel

  Pustite se razvajati z mehčalci Duel, ki vas bodo navdušili s svežino in mehkovo, v katero ovijejo vaša oblačila. Izbirate lahko med paleto izjemnih vonjev. Na voljo pa je tudi mehčalec za občutljivo otroško kožo. 

  Več
 • Maestro

  Že desetletja so izdelki Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč, tisto nekaj, kar daje jedem pravi okus ter v kuhinji pričara prijeten vonj po pravem gastronomskem užitku. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine.

  Več