Široka ponudba

 • Argeta posoška postrv

  Nov ribji namaz iz filejev v vodi reke Tolminke vzgojenih posoških postrvi, ki smo ga razvili v sklopu pobude #PodpiramoLokalno.

  Več
 • Dobro pripravljeni z uravnoteženim obrokom

  Z uravnoteženo prehrano bomo poskrbeli za vnos vseh pomembnih hranil za naše dobro počutje in za dovoljšnje zaloge energije skozi vse dele dneva. Obroki Minute so sestavljeni z mislijo na pestre kombinacije prehransko bogatih sestavin.

  Več
 • Super cena keramičnega grelnika IR panel

  Da bosta letošnja jesen in zima oviti v objem topline, bomo v Mercatorju poskrbeli s posebnim tematskim katalogom z izdelki za vaš dom. Pestra ponudba, dobre cene in številni popusti začnejo veljati 23. 9. 2020. Med njimi še posebej izpostavljamo keramične grelnike IR panel, ki jih boste lahko kupili po super ceni 69,99 EUR.

  Več
 • Linija Dezi Clean in Handysept

  Linija Dezi Clean in Handysept prinašata novo dimenzijo čistoče in kvalitete življenja. Razmere, v katerih smo se znašli zaradi pandemije COVID-19, so na nek način vplivale na vsakogar od nas. Sedaj je čas, da se zazremo v prihodnost, postavimo zdravje na prvo mesto in se prilagodimo novemu življenjskemu slogu.

  Več
 • Frutabela in Fructal

  Sadje, izbrane vrste žit in različni oblivi dajo rezinam Frutabela svojevrsten, prijeten okus in hrustljavost. Rezine so oblite z jogurtovim, mlečnim ali čokoladnim oblivom, nekatere so obogatene z različnimi funkcionalnimi dodatki. Sokovi Fructal pa so klasika med osvežilnimi sadnimi nektarji in pijačami z visokim sadnim deležem.

  Več