Široka ponudba: Delikatesa

V naših delikatesah vas bomo hitro in prijazno postregli s širokim naborom vnaprej narezanih mesnih in sirnih dobrot. Za posebne priložnosti vam bomo ob naročilu pripravili odlične kanapeje in obložene kruhke, s katerimi boste navdušili svoje goste. Kaj pa vi najraje izberete v delikatesi?

 • Izbrane delikatesne dobrote od tod in povsod

  V Mercatorju se ponašamo z izvrstno delikateso. V naših prodajalnah vas čaka pestra ponudba salam, sirov in ostalih dobrot za vsak žep in vsak okus.  Raziščite in spoznajte svet izbranih okusov, ki vam približajo še tako oddaljene pokrajine in dežele, od koder delikatese prihajajo.

  Več
 • oblozeni kruhki720 360

  Obloženi kruhki

  V delikatesi vam pripravimo obložene kruhke iz sestavin, ki jih izberete sami. Izbirate lahko med različnimi vrstami obloženih kruhkov: mesni, sirni, kombinirani (suhomesnati izdelki in siri po izbiri), vegetarijanski (različni namazi, siri in zelenjava).

 • kanapeji720 360

  Kanapeji za prigrizek

  Naši kanapeji so sveže pripravljeni in okusni. Izbirate lahko med različnimi vrstami kanapejev: mesni, sirni, kombinirani (meso in sir), vegetarijanski, otroški, specialni kanapeji (s kaviarjem, lososom, z račjo pašteto, biftek in maslo), grisini z dodatki.

 • preprosto ze narezano720 360

  Preprosto, že narezano

  V naši delikatesi vam ponujamo najrazličnejše mesne narezke in sirne plošče, ki jih pripravljamo sproti, zato so vedno sveži in pripravljeni, da jih zaužijete. Izbirate lahko med različnimi vrstami narezkov: mesni narezek, plošča s siri, mešana plošča, plošča pršut z melono.

 • Domače mesnine iz sosednjih kmetij

  Izvor hrane je pomemben. Izberite mesnine iz sosednjih kmetij in si zagotovite domačo kakovost in svežino, ki jo boste občutili v vsakem grižljaju.

  Več

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog