Izbrane delikatesne dobrote od tod in povsod

V Mercatorju se ponašamo z izvrstno delikateso. V naših prodajalnah vas čaka pestra ponudba salam, sirov in ostalih dobrot za vsak žep in vsak okus.  Raziščite in spoznajte svet izbranih okusov, ki vam približajo še tako oddaljene pokrajine in dežele, od koder delikatese prihajajo.

Delikatesa Mercator 4

Oglejte si seznam trgovin s kotički mortadel in pršutov.

Na seznam

Največja delikatesa v Sloveniji

V Mercatorju vam v več kot 400 prodajalnah nudimo vrhunske delikatesne dobrote.

V vsaki naši prodajalni vam poleg pakiranih salam, ki si jih lahko postrežete sami, nudimo tudi postrežno prodajo, kjer vam strokovno usposobljeno osebje prijazno svetuje, z nasmehom postreže in lično zavije natanko tako, kot si želite.

Pestra in raznolika ponudba

Pestra ponudba salam, sirov, namazov in delikatesnih solat vas dnevno čaka v naših prodajalnah.

Izberite dišeč pršut, slastne mortadele in izvrstne sire za vsako priložnost.

Ponudbo domačih dobaviteljev in lokalnih proizvajalcev dopolnjujemo s ponudbo izdelkov, ki so tipični za posamezno regijo ali državo. Tako lahko v naši ponudbi najdete izbrane in za posamezno okolje tipične salame in sire - iz Italije, Španije, Francije, Avstrije, Nemčije… Širina ponudbe je prilagojena velikosti prodajalne.

Kotički mortadel in pršutov

V kar 74 prodajalnah pa smo posebej za vas naredili tudi kotičke mortadel in pršutov.

V teh kotičkih vas čaka izbrana domača ponudba ter ponudba, ki je tipična za posamezno regijo ali državo.

Tako lahko okusite pravo mortadelo Bologno, mortadelo s pistacijo, španski pršut Iberico, italijanski pršut z zaščitenim geografskim poreklom Citterio.

Ponudbo kotičkov redno dopolnjujemo in skrbimo za vedno nove okuse.

Mercator narezek 1 1 2

Odlična storitev

Izkušeno prodajno osebje vam v našem pestrem izboru delikatese ponudi in nareže tako, kot si želite, pa naj bo to samo nekaj rezin za malico ali pa velik narezek. Vse vam narežemo na tanko ali malce bolj konkretno, vedno tako, kakor boste vi želeli. Mi bomo zagotovo z veseljem izpolnili vaše želje.

Če bi doma pripravili praznovanje, pa za pripravo narezkov nimate časa, vam pri nas po predhodnem naročilu in skladno z vašimi željami pripravimo vse vrste narezkov. Z veseljem in srčno radi vam svetujemo, narežemo, dekoriramo in lepo serviramo na pladnje, da bo domača miza zares videti bogata, mamljiva in privlačna.

Aktualno iz naše delikatese

  • Kranjska klobasa Arvaj, Loške mesnine

    • Cenovka Delikatesa tedna 80x55px q

    Kranjska klobasa je že stoletja prisotna v vsakdanjem in prazničnem jedilniku in je pomemben del naše kulturne dediščine. Predstavlja slovensko kulinarično posebnost, ki je na evropski ravni zaščitena z geografsko označbo.

  • Piščančje prsi Slim&Fit v ovitku, Perutnina Ptuj

    Nežno začinjene piščančje prsi Slim&Fit ohranjajo naraven in pristen okus. So brez alergenov, celotna linija izdelkov Slim&Fit pa je namenjena za zdrav življenjski slog. Že ime pove, da gre za izdelke z visoko vsebnostjo beljakovin in nizko vsebnostjo maščob. Najboljše, za vzdrževanje ali izgubljanje telesne teže.