Aktualno branje

 • Banner Velepriloznost 720x400px

  Gostinska dejavnost si zasluži spodbudo

  V Mercator Cash&Carry smo vam v sodelovanju z dobavitelji pripravili izjemne ugodnosti. Pravne osebe in podjetniki - sodelujete za pridobitev bona v vrednosti 3.000 EUR.

 • Banner Velprodaja Triglav 770x500px5

  Mercator Veleprodaja na podvigu Kredarica

  Mercator Cash&Carry se tudi s svojimi video sporočili predstavlja novim kupcem. Po »Misiji Pokljuka« in »Projektu Kašča« se je zdaj lotil še »Podviga Kredarica«.

 • 20 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px

  5 nasvetov, kako naučiti otroke varno in okolju prijazno izletnikovati

  Družinam izletništvo ali pohodništvo pomeni način telesne in duševne sprostitve. Je tudi aktiven način, kako skupaj z družino aktivno preživeti prosti čas, ki tako otrokom kot staršem zelo koristi.

 • Mercator web clanki 720x500px 2020 05 19

  Jagodičevje

  Dr. Feelgood pravi: "Obstaja sadje in potem je jagodičevje. Borovnice, maline, jagode in kompanija so nekakšni sadni superjunaki :)"

 • 18 Mercator M soseska kaj z mulcem 770x500px

  Otroške igre naše mladosti

  Otroci imajo danes na voljo nešteto različnih vrst igrač in drugih pripomočkov za igro. Kako pa je bilo pri nas, starših, ali še bolje, starih starših?

 • Mercator web clanki 770x500px2

  Surova ali kuhana zelenjava?

  Že kar samoumevno se zdi, da bi morala biti sveža, surova zelenjava, prehransko bogatejša in v vseh pogledih vrednejša od njene kuhane, ali kako drugače pripravljene različice. Pa je temu res vedno tako?