Aktualno branje: Pekarna

Brez dobrega kruha pač ne gre. Včasih paše le majhna vroča žemljica ali s semeni posuta štručka, drugič raje zarežemo v večji hlebec. V Mercatorjevi pekarni se trudimo slediti prehranskim trendom, zato imamo na voljo tudi kruhe s kislim testom, ki dalj časa ostanejo sveži.  Potem so tu še kruhki, pripravljeni skoraj brez moke, njihova glavna sestavina so semena ... Da bo dišalo tudi pri vas doma so na izbiro še izdelki iz Domače dopeke, ki jih boste do konca spekli v domači pečici. Dobrodošli!

 • Banner kruh 770x500px4

  Koristni nasveti glede uporabe kruha

  Kruh je eno od osnovnih živil, ki se dnevno znajde na naših jedilnikih. Zaradi vsestranske uporabe ga lahko jemo za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Kot samostojno jed, sendvič ali kar tako za zraven. Vseeno pa smo pogosto v zagati kako kruh pravilno shranjevati, da bo čim dlje ohranil svojo svežino in kako ga porabiti, ko ni več povsem svež.

 • Banner kruhi heroji 770x385px 2020 10 r2

  Kjer diši po domačem

  Sosedovi pekarni ima vsak kruh svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah. Zato uživajte v Sosedovih žemljah in kajzericahHudem kruhku brez kvasa in poskusite novost, Rustikalni hlebec.

 • Sveže pečeno pri vas doma

  Prav poseben občutek nas prevzame, ko si odrežemo kos sveže pečenega, še toplega  kruha.

 • banner kruh 770x500px

  Kaj pa kruh?

  Ko sem bil mali, sta bila kruh in mleko dve osnovni živili, po kateri sem z nekaj sto tolarji v žepu hodil v Mercator čez cesto praktično vsak dan.

 • mercator kruhSEZNAM750 500

  Najboljši kruh je v Mercatorju

  Po kruh k najboljšemu sosedu. Mercatorjev kruh je dokazano odličen, saj ima poleg zvestih kupcev tudi ogromno zlatih priznanj. Preverite, zakaj.