Kjer diši po domačem

V Sosedovi pekarni ima vsak kruh svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah. Zato uživajte v Sosedovih žemljah in kajzericah, Hudem kruhku brez kvasa in poskusite novost, Rustikalni hlebec.

Kupite izbrani kruh preko spleta!

V spletno trgovino

Sosedovi kajzerica in žemlja

Banner kruhi heroji 300x300px3 r3
Banner kruhi heroji 300x300px4 r

Testo za Sosedovo kajzerico in žemljico vzhaja tik pred peko na prodajnem mestu, zato je sinonim za največjo svežino. Izbrana bela pšenična moka in kvasni nastavek dajeta naši kajzerici in željici nežno sredico odličnega okusa. Skorjipa pa je zlato zapečena in hrustljava.

Sveže pečene sosedove žemlje in kajzerice lahko kupite v izbranih prodajalnah Mercator.

Več

Hud kruhek brez kvasa

Banner kruhi heroji 300x300px2

Za ljubitelje kruha, ki se izogibajo kvasa, je Hud kruhek brez kvasa pripravljen iz 4 vrst moke (pšenična, ržena, ajdova in koruzna), obilice ovsenih kosmičev in 4 vrst semen (sezam, sončnična, lanena in bučna). Odlikuje ga rjavo zapečena skorjica ter sočna in dolgo sveža sredica.

Rustikalni hlebec

Banner kruhi heroji 300x300px

Rustikalni hlebec je prava mojstrovina izpod spretnih rok najboljših pekov Pekarne Grosuplje. Navdih za razvoj novega hlebca smo našli v »Craft« trendu, ki črpa svoja znanja v starem obrtniškem pristopu peke kruha iz osnovnih sestavin. Ročno oblikovanje, počivanje v krušnicah in polkrožna zareza v obliki luninega krajca poskrbijo za poseben rustikalni izgled, hrustljavo skorjo in nežno ter mehko aromatično sredico, ki bo zapeljala vsakega ljubitelja dobrega in domačega kruha. Pšenično durum kislo testo pa daje rustikalnemu hlebcu edinstveno aromo z mediteransko noto.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se