Nove akcije in ugodnosti

 • Okolju prijazna kuharija

  Unovčite pike in si zagotovite vrhunsko, okolju prijazno posodo Tefal Ingenio Resource. Sklenite krog za čistejše okolje in reciklirajte s pomočjo posode Tefal Ingenio Resource. 

  Zanima me več o aktivnosti
 • Upokojenski popust

  10 % upokojenski popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR prejmete v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator. Popust velja za vse upokojence, ki na prodajnem mestu pokažete kartico upokojenca, za člane kluba Senior. Popust pa lahko upokojenci uveljavljate tudi le ob predložitvi kartice Pika.

   Ta teden  lahko upokojenski popust koristite  6. 8. 2020

  Več
 • Vikend kupon

  Ta teden lahko izkoristite 25 % kupon, ki ga lahko unovčite za en izdelek po izbiri.

  Več
 • Tvoje znanje za tvoje sanje

  Saj veš, več znaš, več veljaš. In več kot veljaš, boljše se počutiš. Rime se začnejo pisati same. Na selfijih boljše izgledaš. Plesni gibi potekajo gladko. Imaš več svobode, privoščiš si več potegavščin. Risanke se podaljšajo v filme. In potem kar naenkrat ugotoviš, da so tvoje sanje dosežene. Zato si zadaš nove sanje. Ker v življenju vedno rastemo. Ker življenje je učenje.

  Več
 • Iz naše mesnice

  Puranji file brez kosti, svinjski vrat brez kosti - postrežen ali pakiran vas čakata po super ceni v naših mesnicah, prav tako pa tudi svinjski file, ki ga ta teden lahko dobite kar 11 % ceneje s Pika kartico.

  Oglejte si lokacije mesnic
 • S slovenskih njiv in sadovnjakov

  V Mercatorju si prizadevamo v našo ponudbo vključiti kar največ slovenskih pridelkov. Tako je na naših policah dnevno na voljo sveža ponudba sezonskega sadja in zelenjave. Sodelujemo z več kot 65 slovenskimi pridelovalci in zadrugami, med katerimi so tudi pridelki v manjših slovenskih kmetij.

  Spletni nakup
 • Več se splača

  Bodite pozorni na označevalec Več se splača. Ob nakupu večih kosov istega izdelka, se artikli obračunajo po znižani ceni.

  V spletno trgovino
 • Ledene osvežitve za poletno sladkanje

  Poletje je tukaj, z njim pa odlične ledene osvežitve. Poskusite sladolede, narejene v Sloveniji..

  Ledene osvežitve s Pika kartico tudi 25 % ugodneje. 

  V spletno trgovino
 • Čist in svež dom

  S Pika kartico do super ugodnosti - detergenti za strojno pomivanje kar 50 % ugodneje, wc osvežilci Bref kar 35 % ugodneje in mehčalci Silan kar 40 % ugodneje. S Piko se splača. 

  V spletno trgovino
 • Dober začetek tedna

  Vsak začetek tedna v Mercatorju je dober. Med 3. - 5. 8. vas po super ceni čakajo piščančja krače in krila, paradižnik Beef, slive, Delamaris pašteta in še kaj. Naj se teden prične dobro. 

  Več

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se

Vodnik po nakupih

 • akcija

  Akcija, Popust

  Z označevalcem »Akcija« so označeni izdelki, ki imajo znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno in so vključeni v redne, hipermarket, supermarket ali sezonske akcije (izdelki sezonske narave) ter lokalne akcije (le-te se izvajajo na ravni ene ali več enot).

 • super cena

  Super cena

  Tako so označeni izdelki, za katere velja ugodna cena v primerjavi s konkurenco. Izdelki so oglaševani v akcijskem letaku in na prodajnem mestu.

 • pika prihranek

  Pika prihranek

  Z označevalci za »Pika prihranek« označujemo izdelke, ki imajo znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno za imetnike Pika kartice ali izdelke, ki so vključeni v različne pospeševalno prodajne aktivnosti za Pika kartico (izdelki za katere priznamo večkratnike pik, dodatne pike, menjavo pik za popust).

 • znizano

  Znižano

  S takim označevalcem so označeni izdelki, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, in tisti z ugodno ceno, ki je na dan popisa cen oblikovana kot konkurenčna maloprodajna cena.

 • priporocamo

  Priporočamo

  Tako so označeni izdelki, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, in tisti z ugodno ceno, ki je na dan popisa cen oblikovana kot konkurenčna maloprodajna cena. Cena je oblikovana na osnovi analize cen enakih ali primerljivih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji.

 • maxx

  Maxx!

  Tako so označeni izdelki, pri katerih potrošnik dobi več po isti ceni, kot jo ima osnovni izdelek v ponudbi; ali dobi večjo količino ali več kosov kot ob nakupu osnovnega izdelka v ponudbi.

 • Vodnik po nakupih

  Pika bonus

  Tako označujemo izdelke, ki so vključeni v projekt Pika bonus. Projekt vključuje dve aktivnosti, ki se mesečno izmenjujeta: kupec z nakupi izdelkov, označenih kot Pika bonus, zbira točke za pridobitev kupona ugodnosti ali sodeluje v nagradni igri.

 • Vodnik po nakupih moje znamke

  Moje znamke

  S tem označevalcem Moje znamke označujemo izdelke izbranih in priznanih blagovnih znamk, ki so v Mercatorjevih trgovinah in komunikaciji posebej izpostavljeni.