Nove akcije in ugodnosti

 • Torek

  2. marec

  Dober začetek tedna

  Na katalog
 • Sreda

  3. marec

  Dober začetek tedna

  Na katalog
 • Četrtek

  4. marec

  Nov akcijski katalog

  Prelistajte ga

  10% popust za upokojence pri nakupu nad 20 EUR

  Več
 • Petek

  5. marec

  25% popust na izbrani izdelek

  Več
 • Sobota

  6. marec

  25% popust na izbrani izdelek

  Več
 • Nedelja

  7. marec

  Naše trgovine so zaprte

  Nakupujte preko spleta
 • Ponedeljek

  8. marec

  Dober začetek tedna

  Na katalog
 • PRI NAS SE VEČ SPLAČA. S PIKO PA SE ŠE VRAČA.

  V Mercatorju odslej najdete še več ugodnosti. Prihranki se vam povrnejo z zvesto uporabo Pika kartice. Za še več popustov poiščite izdelke z oznako Več se splača ali Pika bonus

  Sledite oznakam na prodajnem mestu, zmanjšajte vrednost nakupa in prihranite.

  Več
 • Vedno kaj dobrega in novega

  Ker vam želimo vedno ponuditi kaj dobrega in novega, vam tokrat predstavljamo cvrtnik na vroč zrak Delimano pro, s katerim boste hrano pripravljali z manj maščob, okusi pa bodo ostajali pristni. V naših hipermarketih in supermarketih pa imamo od 25. 2. do 3. 3. 2021 na voljo tudi druge izdelke Delimano.

  Prelistajte katalog
 • Posteljnina iz satena za nežen dotik

  V naših supermarketih in hipermarketih lahko poskrbite tudi za prijetnejše spanje. Od 25. 2. do 3. 3. 2021 imamo na voljo satenaste posteljnine z zadrgo v različnih barvah in v klasični ter večji dimenziji. Privoščite si nežen dotik satenaste posteljnine, ki je primerna za vse letne čase in jo s Piko dobite kar 50 % ugodneje.

  Več
 • Za naše malčke

  Malčki so naš največji zaklad. Zaslužijo si samo vse najboljše. Poiščite pestro ponudbo izdelkov za nego, hranjenje in igro v tematskem katalogu. Ponudba velja od 17. 2. do 1. 3. 2021.

  Več v tematskem katalogu
 • Negovani in sijoči lasje

  Lepi in negovani lasje so ponos vsake ženske in moškega. Da bodo lepi in sijoči smo za vas pripravili posebno ponudbo izdelkov za nego las. Ponudba velja od 17. 2. do 1. 3. 2021. 

  Več v tematskem katalogu
 • Top akcija tedna

  Tedenska ponudba top izdelkov po še posebej ugodnih cenah vas čaka v naših prodajalnah od 25. 2. do 3. 3. 2021.

  Prelistajte katalog
 • Iz naše mesnice

  Pestra ponudba pakiranega in napakiranega svežega svinjskega mesa za koline v Mercatorjevih mesnicah. Ponudba velja od 25. 2. do 3. 3. 2021.

  Prelistajte katalog
 • Pika akcija

  Imetniki Pika akrtice spremjlajate našo Pika akcijo in nakupujte še ugodneje. Ponudba velja od 25. 2. do 3. 3. 2021.

  Prelistajte katalog
 • Mercator Premiera

  Preverite novosti na naših policah in se pocrkljajte na edinstven način. V ponudbi od 18. 2. 2021.

  Prelistajte katalog

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se

Vodnik po nakupih

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px9

  Akcija

  Tako so označeni izdelki z znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno in so vključeni v redne, hipermarket, supermarket ali sezonske akcije (izdelki sezonske narave) ter lokalne akcije (ki se izvajajo v eni ali več trgovinah enot). Izdelki, označeni z označevalcem »AKCIJA«, so predstavljeni v aktualnih Mercatorjevih letakih ali drugih javno dostopnih medijih, kjer je navedena tudi veljavnost akcije. Akcije so krajše od enega meseca. Tako označujemo tudi izdelke v kakršni koli posebni pospeševalno - prodajni aktivnosti (ponudbe z dodatnimi izdelki gratis, ponudbe več je ceneje, popusti za blagovne znamke in blagovne skupine izdelkov). Za izdelke, ki imajo znižano ceno, je redna in akcijska cena zapisana na censkem listku pred izdelkom.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px14

  Pika akcija

  Tako označujemo izdelke z bodisi znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno in se znižanje prizna izključno imetnikom Pika kartice, bodisi izdelke v različnih posebnih pospeševalno- prodajnih aktivnostih za Pika kartico (imetnikom Pika kartice priznamo večkratne pike,dodatne pike, menjavo pik za popust). Z označevalcem so označeni izdelki, ki jih predstavljamo izključno imetnikom Pika kartice, ali pa so objavljeni v Mercatorjevih letakih in javno dostopnih medijih, kjer je navedena tudi veljavnost ugodnosti za izdelke. Na censkem listku pred izdelkom je izpisana redna cena ter cena, ki kupcu pripada ob nakupu s Pika kartico.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px7 1

  Več se splača

  Z akcijsko mehaniko več se splača, označujemo izdelke, pri katerih je za pridobitev določenega popusta, potrebno izpolniti pogoj določene količine. V Mercator katalogih se ob tovrstnih izdelkih zapiše mehanika, pogoj število izdelkov, za pridobitev popusta, ki se nato obračuna na celotno količino. Primer ob zapisu pogoja 3 kos ali več (lahko je 2 kos, 4 kos itd..), se določen odstotek popusta prizna na vse 3 kose oz. tudi na vse nadaljnje, kar je več kot 3. Aktivnost se lahko izvaja tudi samo z oglaševanjem na prodajnem mestu.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px6

  Super cena

  Tako so označeni izdelki, za katere velja ugodna cena v primerjavi s konkurenco. Izdelki so oglaševani v akcijskem letaku in na prodajnem mestu. Za izdelke svežega sadja, zelenjave in svežega mesa se lahko oznaka super cena uporablja tudi samo na prodajnem mestu.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px11

  Moje znamke

  S tem označevalcem Moje znamke označujemo izdelke izbranih in priznanih blagovnih znamk, ki so v Mercatorjevih trgovinah in komunikaciji posebej izpostavljeni.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px13 1

  Posebna ponudba

  Tako so označeni izdelki, ki so bodisi novi bodisi niso imeli zadosti časa zaloge na polici, da bi jih lahko označili z dvojim cenovnim označevanjem redne in znižane cene in so predmet oglaševanja v rednem ali tematskem katalogu Mercator.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px8 1

  Znižano

  S takim označevalcem so označeni izdelki, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, in tisti z ugodno ceno, ki je na dan popisa cen oblikovana kot konkurenčna maloprodajna cena. Cena je oblikovana na osnovi analize cen enakih ali primerljivih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji. Na polici je znižana cena za te izdelke navedena z novo cena, staro ceno in % znižanja.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px15 1

  Novo

  Tako označujemo izdelke, ki so novost v ponudbi posamezne prodajalne (ni nujno, da gre za nove izdelke na trgu, temveč le za nove izdelke na prodajni polici izbrane prodajalne) ali izdelke, ki so novi na trgu (prenovljena embalaža, nov okus, povsem nov izdelek). Izdelek je tako označen 5 mesecev po sistemski uvedbi v asortiman, medtem ko je na polici lahko označen tudi krajši čas (odvisno od logistične poti izdelka do police - prva pojavnost izdelka na polici).

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px10 1

  Izdelek tedna

  Tako označujemo izdelke pri blagajniškem pultu ali na drugih oddelkih, ki jih prodajalci lahko ponudijo kupcem. Izdelek tedna ima različne značilnosti, običajno pa gre za izdelke z redno maloprodajno ceno, znižano ceno ali za novost na trgu. Izdelek ima običajno redno maloprodajno ceno, ki je izpisana na censkem listku pri blagajni (prostor, kjer so izpostavljeni izdelki).

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px12

  Bio

  V Mercatorju označujemo s cenovko BIO živilske izdelke, čistila in detergente, katerih proizvajalci so zavezani k zagotavljanju visokih okoljskih ciljev in se za to lahko izkažejo z ustreznim certifikatom, kot so Ecolabel, Eco Garantie, EcoCert Greenlife, Bio čistila (shema Kon-Cert), Nordic Swan Ecolabel. Oznako lahko prejmejo tudi izdelki, drugih certifikatov vendar mora biti to podprto z nedvoumnimi dokazili, da artikel ustreza in lahko nosi oznako bio.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px

  Radi imamo domače

  Tako označujemo slovenske izdelke lokalnih slovenskih pridelovalcev in proizvajalcev.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px2

  Iz Slovenije

  Naj vas srček vodi k ponudbi iz Slovenije. V trgovini boste našli oznake,  ki  so  vam  v  pomoč pri prepoznavanju naše ponudbe domačih izdelkov. Naj vas  srčki  vodijo k ponudbi svežega mesa, sadja in zelenjave ter drugih dobrot.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px4

  Vzrejeno v Sloveniji

  Oznako uporabljamo za označitev svežega mesa. Vzrejeno v Sloveniji se uporablja samo za označitev mesa (perutnina, svinjina, kunčje meso), katerega vse faze od vzreje naprej so izvedene v Sloveniji.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px3

  Rejeno v Sloveniji

  Oznako uporabljamo za označitev svežega mesa. Rejeno v Sloveniji - enako kot predhodno, vendar le za teletino in govedino.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px7

  Pridelano v Sloveniji

  Pridelano v Sloveniji uporabljamo za označitev svežega sadja in zelenjave, pridelane v Sloveniji, oziroma slovenskega porekla.