Nove akcije in ugodnosti

 • Upokojenski popust

  10 % upokojenski popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR prejmete v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator. Popust velja za vse upokojence, ki na prodajnem mestu pokažete kartico upokojenca, za člane kluba Senior. Popust pa lahko upokojenci uveljavljate tudi le ob predložitvi kartice Pika.

   Ta teden  lahko upokojenski popust koristite kar 2 dni28. in 29. 5.

  Več
 • S slovenskih njiv in sadovnjakov

  V Mercatorju si prizadevamo v našo ponudbo vključiti kar največ slovenskih pridelkov. Tako je na naših policah dnevno na voljo sveža ponudba sezonskega sadja in zelenjave. Sodelujemo z več kot 65 slovenskimi pridelovalci in zadrugami, med katerimi so tudi pridelki v manjših slovenskih kmetij.

  Spletni nakup
 • Iz naše mesnice

  Sveže svinjsko meso dobaviteljev Panvita Mir, Meso Kamnik in Celjskih mesnin je vzrejeno v Sloveniji. Meso priznanih slovenskih dobaviteljev sedaj kar  25 % ceneje s Piko. Poiščite ga v naših mesnicah. Ta čas pa si lahko ogledate poglobljena branja na tematiko žarjenja in piknikov in postanete mojster žara tudi vi. 

  Zanima me več
 • Povabilo na gurmanski piknik

  Čas je, da zakurite žar in se predate novim gurmanskom podvigom. Mariniran svinjski kari v izvrstni zeliščni omaki - štirje zrezki samo 3,99 €.

  Oglejte si ponudbo za gurmanski piknik. 

  V spletno trgovino
 • Ledene osvežitve

  Poletje je skorajda pred vrati, na vas pa že čakajo ledene osvežitve vaših najljubših znamk. S Pika kartico izbrani izdelki do 37 % ugodneje. 

  V spletno trgovino
 • Mali zakladi, velike radosti

  Maj je v Mercatorju sinonim za mesec otroka. Oglejte si ponudbo akcijskih izdelkov, sodelujte v nagradni igri ali pa prejmite nagrado ob nakupu.  Vabljeni, da skupaj z nami vstopite v otroški svet.

   

  Več
 • Izdelki za čist in sijoč dom

  Vstopite v svet Henkla, kjer so s Pika kartico izdelki tudi 40 % ugodnejši.

  Spletni nakup
 • Več se splača

  Bodite pozorni na označevalec Več se splača. Ob nakupu večih kosov istega izdelka, se artikli obračunajo po znižani ceni.

  V spletno trgovino
 • Veselimo se poletja

  Poletje je skorajda pred vrati, z njim pa vse poletne aktivnosti. Oglejte si pestro ponudbo izdelkov in ne zamudite super ugodnosti s Pika kartico. 

  Oglej si tematski katalog
 • Vse za za vaš dom

  Sezonska opravila, čiščenje in nega vašega doma in avtomobila, urejanje vrta in vse za družinske piknike vas čaka pri nas. Oglejte si tematski katalog in ne zamudite super Pika ugodnosti, nakupovanja na obroke in odličnih popustov

  Več
 • Kdor živi z žarom, živi dobro

  Uživajte v pestri ponudbi žar specialitet, slovenskih proizvajalcev in poskrbite za nepozabno druženje s svojimi najbližjimi. 

  Oglejte si Žar knjižico in postanite mojster žara tudi vi. 

   

  Oglej si knjižico
 • Vikend kupon

  Ta teden lahko izkoristite 25 % kupon, ki ga lahko unovčite za en izdelek po izbiri.

  Več

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se

Vodnik po nakupih

 • akcija

  Akcija, Popust

  Z označevalcem »Akcija« so označeni izdelki, ki imajo znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno in so vključeni v redne, hipermarket, supermarket ali sezonske akcije (izdelki sezonske narave) ter lokalne akcije (le-te se izvajajo na ravni ene ali več enot).

 • super cena

  Super cena

  Tako so označeni izdelki, za katere velja ugodna cena v primerjavi s konkurenco. Izdelki so oglaševani v akcijskem letaku in na prodajnem mestu.

 • pika prihranek

  Pika prihranek

  Z označevalci za »Pika prihranek« označujemo izdelke, ki imajo znižano Mercatorjevo redno maloprodajno ceno za imetnike Pika kartice ali izdelke, ki so vključeni v različne pospeševalno prodajne aktivnosti za Pika kartico (izdelki za katere priznamo večkratnike pik, dodatne pike, menjavo pik za popust).

 • znizano

  Znižano

  S takim označevalcem so označeni izdelki, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, in tisti z ugodno ceno, ki je na dan popisa cen oblikovana kot konkurenčna maloprodajna cena.

 • priporocamo

  Priporočamo

  Tako so označeni izdelki, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, in tisti z ugodno ceno, ki je na dan popisa cen oblikovana kot konkurenčna maloprodajna cena. Cena je oblikovana na osnovi analize cen enakih ali primerljivih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji.

 • maxx

  Maxx!

  Tako so označeni izdelki, pri katerih potrošnik dobi več po isti ceni, kot jo ima osnovni izdelek v ponudbi; ali dobi večjo količino ali več kosov kot ob nakupu osnovnega izdelka v ponudbi.

 • Vodnik po nakupih

  Pika bonus

  Tako označujemo izdelke, ki so vključeni v projekt Pika bonus. Projekt vključuje dve aktivnosti, ki se mesečno izmenjujeta: kupec z nakupi izdelkov, označenih kot Pika bonus, zbira točke za pridobitev kupona ugodnosti ali sodeluje v nagradni igri.

 • Vodnik po nakupih moje znamke

  Moje znamke

  S tem označevalcem Moje znamke označujemo izdelke izbranih in priznanih blagovnih znamk, ki so v Mercatorjevih trgovinah in komunikaciji posebej izpostavljeni.