Nove akcije in ugodnosti

 • Četrtek

  9. februar

  10% popust za upokojence pri nakupu nad 20 EUR

  Več

  Nov akcijski katalog

  Na katalog
 • Petek

  10. februar

  25% popust na izbrani izdelek

  Več
 • Sobota

  11. februar

  25% popust na izbrani izdelek

  Več
 • Nedelja

  12. februar

  Naše trgovine so zaprte

  Nakupujte preko spleta
 • Sreda

  15. februar

  Dvojne pike ob nakupu do 50 EUR in trojne pike ob nakupu nad 50 EUR

  Dvojne ali trojne pike

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se
 • Pri najboljšem sosedu lahko ugodneje 3 za 2

  V februarju 2023 vas na oddelkih sadja in zelenjave in pakiranega mesa razvajamo z novimi ugodnostmi. Za vas smo pripravili ugodnost 3 za 2 – kupiš 2, dobiš 3. Znotraj tedenskega nabora artiklov boste lahko izbrali 3 vam najljubše izdelke sadja in zelenjave ali pakiranega mesa, tretjega, najcenejšega vam PODARIMO. Oglejte si ponudbo od 9. do 15. 2. 2023.

  Več
 • Vrečke presenečenja z igračkami

  Novo v Mercatorju - vrečke presenečenja z igračkami. Spoznajte prikupne igračke Kokoro Babies in figurice dinozavrov Predatorji Jurassic 2. Igračke so primerne za otroke od treh let naprej. Na voljo so v hipermarketihsupermarketih in izbranih marketih Mercator od 25. 1. do 31. 3. 2023 oz. do prodaje zalog.

  Več
 • Heat & Heat

  Od 19. 1. 2023 poiščite v naših trgovinah novost na segmentu pripravljene hrane in si sami doma hitro in enostavno pripravite mesne dobrote, Pokusite svinjsko kračo, trgano svinjino in rebrca Heat & Heat podjetja Pik, ki jih sami doma le še dokončate.

  Več
 • Super športna kombinacija

  Ste za super športno kombinacijo? Za vsak nakup nad 20 EUR boste prejeli BREZPLAČNI izvod dnevnika Ekipa. Aktivnost poteka v hipermarketih in supermarketih Mercator ter v Mercator Spletni trgovini od 22. 12. 2022 do 5. 3. 2023 (razen ob sobotah) oz. do razdelitve zalog.

  Več
 • Ekskluzivni kuponi v aplikaciji Moj M

  Prihranite z ekskluzivnimi kuponi, ki so na voljo samo v mobilni aplikaciji Moj M.

  Uporabniki mobilne aplikacije Moj M, ki imate povezano Pika kartico, vsak teden v aplikaciji v zavihku Moji kuponi prejmete ekskluzivne kupone ugodnosti. Vsak teden so na voljo 4 kuponi, ki jih lahko koristite ob enem nakupu, za enega ali za več izdelkov iz kupona.

  Več
 • Trajno znižano vsak dan v Mercatorju!

  14. 7. 2022 smo trajno znižali cene izdelkov, ki jih potrebujete vsak dan. Sledite oznaki na policah in spoznajte izdelke za vsakodnevno uporabo, ki jih boste odslej kupovali ceneje, po trajno znižani ceni. 

  Več
 • Več se splača

  Z nakupov določenih količin izdelkov se vam v Mercatorju prihranki povrnejo še hitreje. Za še več popustov poiščite na prodajnem mestu izdelke z oznako Več se splača, zmanjšajte vrednost nakupa in prihranite.

  Več
 • Cel teden ugodnih nakupov samo v izbranih prodajalnah

  V izbranih prodajalnah Mercator smo za vas pripravili posebne ugodnosti skozi cel teden! Preverite ugodnosti, poiščite svojo najbližjo poslovalnico in prihranite.  Aktivnost velja od 13. 6. 2022.

  Več
 • Iz naše mesnice

  Pestro ponudbo pakiranega in napakiranega svežega mesa za vsako priložnost najdete v Mercatorjevih mesnicah. Seznam Mercatorjevih mesnic si oglejte tukaj.

  V spletno trgovino
 • Iz naše ribarnice

  Ljubitelji morskih dobrot poiščite v Mercatorjevih ribarnicah pestro ponudbo svežih rib. Seznam Mercatorjevih mesnic si oglejte tukaj.

  V spletno trgovino

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se

Vodnik po nakupih

 • Oznacevalec 600x400px 2023

  Akcija

  Tako so označeni izdelki, katerim smo znižali prejšnjo ceno. Izdelki imajo na cenovki pred izdelkom zapisano prejšnjo ceno, ki je prečrtana, znižano ceno in odstotek znižanja. Akcija velja za vse kupce, za njeno uveljavitev ne potrebujete Pika kartice.

 • Oznacevalec 600x400px 20232

  Pika akcija

  Tako so označeni izdelki, katerim smo znižali prejšnjo ceno izključno za imetnike Pika kartice. Izdelki imajo na cenovki pred izdelkom zapisano PIKA CENO, ki je znižana cena za imetnike Pika kartice in REDNO CENO, ki je prodajna ceno za kupce, ki nimajo Pika kartice in odstotek znižanja v obliki PIKA PRIHRANKA.

 • Oznacevalec 600x400px 20234

  Izdelek tedna

  Tako označujemo izdelke pri blagajniškem pultu ali na drugih oddelkih, ki jih prodajalci aktivno ponujajo kupcem po izboru Mercatorja. Izdelki so lahko vključeni v različne prodajno pospeševalne aktivnosti.

 • Oznacevalec 600x400px 20233

  Več se splača

  Tako so označeni izdelki, katerim znižana cena velja izključno ob izpolnitvi pogoja nakupa večje količine izdelkov. Izdelki imajo na cenovki zapisano prodajno ceno za nakup enega kosa blaga in znižano ceno za nakup s pogojem večje količine blaga in odstotek popusta, ki se prizna na celotno količino ob izpolnitvi pogoja. Pogoj števila kosov je zapisan v obliki primer: 2 ALI VEČ = 1 KOS, 3 ALI VEČ = 1 KOS itd.

 • Oznacevalec 600x400px 20235

  Trajno znižano

  Tako so označeni izdelki, katerim znižana cena velja najmanj 3 mesece. Cena izdelka se lahko v tem časovnem obdobju še dodatno zniža ali se v prodajno promocijo vključi dodatne izdelke. Čas v katerem je izdelek naprodaj po znižani ceni, pa se lahko tudi podaljša, a za najmanj 3 mesece. Popusti iz akcije Trajno znižano! se ne seštevajo z ostalimi popusti in kuponi za popust ali akcijami, razen če to ni izrecno opredeljeno. Izdelki imajo na cenovki pred izdelkom zapisano prejšnjo ceno, ki je prečrtana, znižano ceno in odstotek znižanja.

 • Oznacevalec 600x400px 20239

  Posebna ponudba

  Tako so označeni izdelki, ki imajo glede na istovrstni izdelek ugodnejšo ceno na enoto mere ali posebna promocijska pakiranja z dodano vrednostjo. Lahko v obliki večje količine ali dodatnega gratis izdelka v pakiranju ali darila ipd. Izdelki so lahko označeni tudi z oznako MAXX na izdelku. Na izdelke vključene v posebno ponudbo ne priznavamo dodatnih popustov in se izključujejo s preostalimi kuponi za popust, razen če ni izrecno opredeljeno drugače. Izdelki imajo na cenovki pred izdelkom zapisano posebna ponudba in prodajno ceno.

 • Oznacevalec 600x400px 20236

  Top akcija

  V Mercatorjevih letakih ponujamo širok izbor izdelkov z znižanimi cenami. Z oznako top akcija želimo izbrane ponudbe še dodatno poudariti in jih izpostaviti kot dobre akcije.

 • Oznacevalec 600x400px 202311

  Izbrano za vas

  Izbrano za vas je oznaka za izdelke, ki so bodisi sezonski, bodisi so ostali po zaključenih promocijah ali jih želi posamezna trgovina dodatno izpostaviti na prodajnem mestu. Oznaka se ne uporablja za znižanja cen izdelkov.

 • Oznacevalec 600x400px 202310

  Moje znamke

  S to oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk po izboru Mercatorja.

 • Oznacevalec 600x400px 20237

  Novo

  Tako označujemo izdelke, ki so novost v ponudbi posamezne prodajalne (ni nujno, da gre za nove izdelke na trgu, temveč za nove izdelke na prodajni polici izbrane prodajalne) ali izdelke, ki so novi na trgu (prenovljena embalaža, nov okus, povsem nov izdelek). Izdelek je tako označen največ 90 dni po sistemski uvedbi v asortiman, medtem ko je na polici lahko označen tudi krajši čas (odvisno od logistične poti izdelka do police – prva pojavnost izdelka na polici).

 • Oznacevalec 600x400px 20238

  Bio

  V Mercatorju označujemo s cenovko BIO živilske izdelke, čistila in detergente, katerih proizvajalci so zavezani k zagotavljanju visokih okoljskih ciljev in se za to lahko izkažejo z ustreznim certifikatom, kot so Ecolabel, Eco Garantie, EcoCert Greenlife, Bio čistila (shema Kon-Cert), Nordic Swan Ecolabel. Oznako lahko prejmejo tudi izdelki, drugih certifikatov vendar mora biti to podprto z dokazili, da izdelek lahko nosi oznako bio.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px

  Radi imamo domače

  Tako označujemo slovenske izdelke lokalnih slovenskih pridelovalcev in proizvajalcev.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px2

  Iz Slovenije

  Naj vas srček vodi k ponudbi iz Slovenije. V trgovini boste našli oznake, ki so vam v pomoč pri prepoznavanju naše ponudbe domačih izdelkov. Naj vas srčki vodijo k ponudbi svežega mesa, sadja in zelenjave ter drugih izdelkov.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px4

  Vzrejeno v Sloveniji

  Vzrejeno v Sloveniji se uporablja samo za označitev svežega mesa (perutnina, svinjina in kunčje meso), katerega vse faze od vzreje naprej so izvedene v Sloveniji.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px3

  Rejeno v Sloveniji

  Rejeno v Sloveniji se uporablja samo za označitev svežega mesa teletine in govedine, katerega vse faze od reje naprej so izvedene v Sloveniji.

 • Banner Vodnik po nakupih Oznake 600x400px7

  Pridelano v Sloveniji

  Pridelano v Sloveniji uporabljamo za označitev svežega sadja in zelenjave, pridelane v Sloveniji, oziroma slovenskega porekla.