Aktualno branje: PRIPOROČENO IZ SKLOPA Pekarna

Brez dobrega kruha pač ne gre. Včasih paše le majhna vroča žemljica ali s semeni posuta štručka, drugič raje zarežemo v večji hlebec. V Mercatorjevi pekarni se trudimo slediti prehranskim trendom, zato imamo na voljo tudi kruhe s kislim testom, ki dalj časa ostanejo sveži.  Potem so tu še kruhki, pripravljeni skoraj brez moke, njihova glavna sestavina so semena ... Da bo dišalo tudi pri vas doma so na izbiro še izdelki iz Domače dopeke, ki jih boste do konca spekli v domači pečici. Dobrodošli!

 • PG pokoncna 770x400pxjpg

  Vrsta zlatih priznanj za kruh in slaščice

  V Mercatorju se lahko pohvalimo, da imajo v ponudbi kar 39 vrst kruhov in pekovskih izdelkov različnih pekarn, ki so letos prejeli zlata odličja za kakovost. 

 • Banner odlicni pekovski izdelki 770x500px

  57 zlatih priznanj za kruh in slaščice v naši ponudbi

  Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je letos prejelo kar 12 Mercatorjevih slaščičarskih in finih pekovskih izdelkov in 45 vrst kruha, pekovskih izdelkov in slaščic različnih pekarn, ki so na voljo v Mercatorju. 

 • Banner kruh 770x500px4

  Koristni nasveti glede uporabe kruha

  Kruh je eno od osnovnih živil, ki se dnevno znajde na naših jedilnikih. Zaradi vsestranske uporabe ga lahko jemo za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Kot samostojno jed, sendvič ali kar tako za zraven. Vseeno pa smo pogosto v zagati kako kruh pravilno shranjevati, da bo čim dlje ohranil svojo svežino in kako ga porabiti, ko ni več povsem svež.

 • Banner kruhi heroji 770x385px 2020 10 r2

  Kjer diši po domačem

  Sosedovi pekarni ima vsak kruh svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah. Zato uživajte v Sosedovih žemljah in kajzericahHudem kruhku brez kvasa in poskusite novost, Rustikalni hlebec.