Aktualno branje: Že pripravljeno

Ko vas zgrabi lakota, si jo hitro potešite z vnaprej pripravljenimi jedmi iz naših toplotek, kjer vsak dan diši po dobrem. Tu so tudi naši izdelki iz linije Minute, s katerimi boste dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive. Hitro, kakovostno in okusno!

 • BANNERJI Mercator Minute 2022 03 Bojan Sendvic V2 770x501

  Dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive

  Kaj bi lahko na hitro pojedli med jutranjo naglico, med maratonskim sestankom ali ob nenapovedanem obisku? Mercatorjeve Minute imajo več kot 70 odgovorov za takšne izzive.

 • Banner Minute nagrajeni izdelki 770x500px

  Nagrajene Minute

  Mercatorjevi pripravljeni obroki Minute, ki nastajajo v Mercatorjevem invalidskem podjetju, so prejeli že ogromno nagrad strokovnjakov.

 • Dobro pripravljeni, kot doma ustvarjeni

  Izdelki minute so priročna rešitev za svež in kakovosten obrok kjerkoli in kadarkoli. V naš širok asortiman smo zdaj vključili tudi enoporcijske sestavljene jedi, tako dobre, kot bi jih naredili doma.

 • mercator minute wolt SEZNAM750 500

  Minute in druge izbrane jedi z dostavo Wolt

  Spletna stran Wolt omogoča enostavno in hitro naročanje hrane iz najboljših restavracij. V Woltovi ponudbi boste našli že pripravljene jedi Minute, ponudbo jedi iz toploteke Maxi Gourmet in izbrane jedi iz restavracije Romansa 1971.

 • Mercator Umetnost pitja vina katalog

  Kultura pitja vina

  Ob trenutkih, ko si privoščimo vrhunsko kapljico in iz omar vzamemo kristalne kozarce, je dobro poznati nekaj osnovnih podatkov o vinu, njegovih značilnostih in postrežbi.