Dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive

Ko dnevi hitijo kot ure in se ure spreminjajo v sekunde, je čas za Mercatorjeve Minute. Več kot 70 hitro dostopnih prigrizkov bo poskrbelo za uravnotežen in hranilno bogat obrok v vseh situacijah, ko zmanjka časa za kuhanje.

Feelgood priporoča

Z uravnoteženo prehrano bomo poskrbeli za vnos vseh pomembnih hranil za naše dobro počutje in za dovoljšnje zaloge energije skozi vse dele dneva. 

Obroki Minute so sestavljeni z mislijo na pestre kombinacije prehransko bogatih sestavin.

Sestavljene jedi Minute si lahko privoščimo: kot topel ali hladen obrok v službi ali doma, pogrejejo si jih lahko tudi otroci.

Več

Dobro pripravljeni na jutranjo naglico

Saj veste: zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Z njim se prebudite, aktivirate in pripravite na spoprijemanje z izzivi dneva. Toda kaj, ko pogosto zmanjka časa zanj! Odlična rešitev so hranilni, že pripravljeni Minute smutiji ali sadne solate. Za malico pa si privoščite katerega od sendvičev ali prigrizkov, sveže pripravljenih v naših sendvičarnah. Z dobro malico boste dobro pripravljeni vse do … kosila.

Dobro pripravljeni na maratonske sestanke

Tudi hitro kosilo je lahko uravnoteženo in okusno! Med našimi izdelki jih je veliko prejelo nagrade Inštituta za nutricionistiko, saj jih odlikuje inovativna in predvsem hranilna sestava. Tu so še solate s svežo zelenjavo in dodatkom mesa, jajc ali sira. Na voljo so tudi solate, primerne za vegane, pa različne tortilje, solate s testeninami in še in še. Zraven se prileže tudi kakšen izvrsten posladek Minute. Vse to seveda lahko izberete tudi za večerjo.

Dobro pripravljeni na nenapovedane obiske

Nenapovedani obiski? Lahko so prijetno presenečenje, toda ne, če gostom nimate ničesar ponuditi! Namesto da med obiskom izginete v kuhinjo in besno poskušate sestaviti nekaj užitnega iz tistega, kar najdete v hladilniku, se raje posvetite svojim gostom in jim ponudite – naše Minute. Preproste, okusne in hitre rešitve za vsakodnevne izzive. Z golaži, testeninami, čufti ali rižotami, narejenimi po tradicionalnih recepturah, boste uživali v dobri hrani – in dobri družbi!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se