Header banner mali sef 1140x385px 1

V Mercatorju radi delamo dobre stvari, zato z veliko predanostjo in srčno radi sodelujemo pri projektih, katerih osnovno poslanstvo je delati dobro. Prepričani smo, da se vsi vedno bolj zavedamo, kako je v današnjem hitrem tempu življenja pomembna uravnotežena prehrana otrok oz. mladih. To idejo že drugo sezono širimo preko kuharskega šova Mali šef.

Kuharski šov in recepti Malega šefa

Kuharski šov in recepti Malega šefa

 • Mali šef širi dobre ideje

  Začenja se tretja sezona priljubljene otroške kuharske oddaje Mali šef Slovenije. Spremljate oddaje na POP TV vsako nedeljo ob 17.50. Po izjemnem odzivu otrok, ki so se množično prijavili k sodelovanju, je bila zares težka naloga izbrati osem najboljših parov, ki so pokazali odlično kuharsko znanje.

   

   

 • Recepti Malega šefa

  Vas zanima katere recepte so že zakuhali naši tekmovalci? Naj vam bodo navdih tudi pri vaših kuharskih podvigih.

LOGO 324x332

Šolski projekti

Vzpodbujajmo naše mlade junake! Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

Kuharski nasveti in recepti

Kuharski nasveti in recepti

Iz zakulisja lanskega TV šova Mali šef Slovenije 2020

Oglejte si lanske recepte

Ponudba naših partnerjev

Najboljši projekti se zgodijo takrat, ko se z dobrim namenom združijo pravi partnerji. Zelo smo veseli, da so se nam pri projektu Mali šef Slovenije pridružila podjetja, ki jih s ponosom predstavljamo.

Z nakupom njihovih izdelkov, ki bodo na policah imeli oznako Mali šef, prejmete kodo, ki vam bo omogočila, da podprete šolo oz. kraj po vaši izbiri.

 • Radenska

  V velikih globinah, daleč od virov onesnaževanja in v posebnih geoloških pogojih skozi leta, desetletja in stoletja neprekinjeno nastaja čisto poseben dar narave – naravna mineralna voda Radenska Kraljevi vrelec Gazirana, ki jo odlikujejo bogata vsebnost in odlična kombinacija raztopljenih mineralnih snovi ter naravni mehurčki ogljikovega dioksida.

  Več
 • Pik Vrbovec

  Pikni nekaj dobrega. PIK mesni izdelki so izdelani iz kakovostnega svežega in predelanga rdečega mesa, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vrhunsko kakovost izdelkov potrjuje 70 let tradicije in izkušenj njihovih mojstrov. 

  Več
 • Leibniz

  Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Najbolj prepoznavna in pri nas priljubljena je linija izdelkov Leibniz.

  Več
 • Chio

  Blagovna znamka Chio je v Sloveniji prisotna že 26 let. Že od samega začetka Chio velja kot izdelek, za katerega je značilna visoka kakovost. Ključ uspeha te blagovne znamke je v dobrem razumevanju potreb porabnikov, uvajanje novih inovativnih izdelkov najrazličnejših okusov in sledenje prehranjevalnim trendom.

  Več
 • Mlekarna Celeia

  Izdelki ZELENE DOLINE so sinonim za okusne in kakovostne mlečne izdelke, združene v bogati paleti jogurtov, sirov, smetan, skut, namazov, kajmaka, mleka, masla in napitkov. Narejeni so iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Sodelovanje s slovenskimi dobavitelji mleka dopolnjuje pečat »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.

  Več
 • Kekec pašteta

  Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus. Poleg legendarnega okusa "Ta prave" Kekec paštete lahko izbirate tudi med drugimi prav tako slastnimi okusi.

  Več
 • Prekrašni

  Legendarni Kraš, ki ga odlikujejo odlični izdelki za sladko razvajanje, predstavlja novo čajno pecivo - PreKrašni. Ste ga že poskusili?

  Več
 • Persil

  Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil prideta še bolj do izraza. Jih uporabljate?

  Več
 • Dana

  100% naravni sokovi Dana vsebujejo povprečno 80 % vode. Tudi, ko pijete 100% sok, je njegova glavna sestavina voda. Zato je izjemno pomembno, kakšno vodo vsebujejo. Vsi Danini sadni sokovi vsebujejo naravno mineralno vodo Dana.

  Več

Jedi Mali šef

Na naših policah lahko od 5. 5. 2021 najdete novost: že pripravljene jedi Mali šef, ki vam bodo brez dvoma popestrile vsakdan in poskrbele za topel obrok.