Mercator MaliSef LahkoGlasujete Banner 1140x400px4

5. SEZONA PRILJUBLJENE ODDAJE MALI ŠEF SLOVENIJA

Največji kuharski šov za najmanjše, malo večje in zelo velike otroke se vrača na POP TV. Osem parov izjemnih kuharskih mini mojstrov se bo potegovalo za Mercatorjevo denarno nagrado in vseslovensko slavo.

Znova se je prijavilo rekordno število otrok, ki v domačih kuhinjah ustvarjajo kulinarične spomenike. Mojstrovine, ki jim marsikateri odrasli kuhar ne seže do kolen.

Spoznali boste 16 navihanih otrok. Zgovornih, nasmejanih. Poleg tega, da znajo vrteti kuhalnice, znajo vrteti tudi nogometne in košarkarske žoge, brenkajo na kitare, pihajo v klarinete, pritiskajo na klavirske tipke in tipke naših žirantov, ki bodo tudi letos ocenjevali njihove izdelke.

Mojca, Jorg in Gregor komaj čakajo na znan pregovor voditelja Malega šefa Sloveniije Saše Stareta: 

”Radi se imejte, veliko se smejte in kaj dobrega pojejte.”

Kuharski šov in recepti Malega šefa

Kuharski šov in recepti Malega šefa

 • Mali šef širi dobre ideje

  Začenja se peta sezona priljubljene otroške kuharske oddaje Mali šef Slovenije. Prvo oddajo Malega šefa Slovenije si boste lahko pogledali že v nedeljo, 5. 3. 2023, ob 18.10, na POP TV!

 • Recepti 5. sezone Malega šefa

  Vas zanima katere recepte so že zakuhali naši tekmovalci v 5. sezoni Mali šef Slovenije 2023? Naj vam bodo navdih tudi pri vaših kuharskih podvigih.

 

Z nakupom izdelkov z oznako "Mali šef" podprite šolo svojega favorita. 

Pravila in pogoji sodelovanja v aktivnosti »Mali šef«

Na pravila

Šolski projekti

Vzpodbujajmo naše mlade junake! Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

 • Bojana Doreski in Zora Radulj - OŠ Božidarja Jakca

  Kuharski dvojec bo zastopal barve svoje šole v upanju, da bo z zmago razveselili sošolce z nakupom multipraktika, paličnega mešalnika, miz in stolov za gospodinjsko učilnico in pametnih tablic ter postavitev visokih gred ob prenovljeni gospodinjski učilnici.

 • Eva Kuhar in Lili Švajger – OŠ Frana Albrehta Kamnik

  Učenki se bosta potrudili za čim višjo uvrstitev, saj bi na šoli radi kupili sodobnejše kuhinjske pripomočke za pouk gospodinjstva ter različne didaktične pripomočke za lažje razumevanje snovi.

Kuharski nasveti in recepti

Kuharski nasveti in recepti

Ponudba naših partnerjev

Najboljši projekti se zgodijo takrat, ko se z dobrim namenom združijo pravi partnerji. Zelo smo veseli, da so se nam pri projektu Mali šef Slovenije pridružila podjetja, ki jih s ponosom predstavljamo.

Z nakupom njihovih izdelkov, ki bodo na policah imeli oznako Mali šef, prejmete kodo, ki vam bo omogočila, da podprete šolo po vaši izbiri.

 • Sola

  Od 2.3. do 10.5.2023:

  Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

  Več
 • Kras

  Od 2.3. do 10.5.2023:

  Kraški pršut spada v skupino sredozemskih pršutov in nosi EU zaščiteno geografsko oznako. Zaščita Kraškega pršuta temelji na naravnih in klimatskih danostih pokrajine Kras, tradiciji in prenosu znanja domačinov na današnje rodove, na njegovem dolgoletnem slovesu, predvsem pa po prepoznavni kakovosti.

  Več
 • Izdelki Podravka

  Od 2.3. do 10. 5. 2022:

  Blagovne znamke Podravke so močno prepoznavne in zelo priljubljene na našem prostoru. Zagotavljajo visoka kvaliteto, izdelane so iz odličnih surovin, na podlagi sodobnih tehnoloških procesov in znanja. Odlikuje jih tudi praktičnost in varnost.

  Več
 • Radenska in Oraketa

  Od 2.3. do 10.5.2023:

  Globoko pod zemljo, zaščitena pred vsakršnim zunanjim onesnaževanjem. Skrita v usedlinah nekdanjega Panonskega morja. V raznolikih zemeljskih strukturah na severovzhodu Slovenije se vsak dan rojeva čudež narave v dveh izvirih: izvir Radenska Kraljevi vrelec in izvir Radenska Naturelle. Nov vitaminski instant napitek Oraketa pa je bogat s sadjem in 10 vitamini.

  Več
 • Milka

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Milka mlečna čokolada iz alpskega mleka je najnežnejša čokolada v vsakem smislu, od načina, kako se topi v ustih, do načina, kako topi srca vseh, ki jo pokusijo.

  Več
 • Lay's

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Kjer koli se dogajajo praznovanja in dobri trenutki, bo blagovna znamka LAY'S tam, tako kot že več kot 75 let. Z okusi, ki so skoraj tako bogati kot naša zgodovina, imamo okus čipsa ali hrustljavega okusa, ki vam bo zagotovo privabil nasmeh na obraz.

  Več
 • Manner

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  NOVO: Manner Snack Minis za vaš hrustljavi užitek, ki je vedno pri roki. Uspešna paleta Manner Snack Minis je dodatno razširjena s paketkom »za na pot.« Priljubljeni Manner Snack Minis so bili do zdaj na voljo v vrečkah, sedaj pa so Snack Minis na voljo tudi v manjšem pakiranju 5 x 25 g.

  Več
 • Zvijezda Mali šef

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Zvijezda je blagovna znamka, ki je na trgu prisotna več kot 105 let. Od vsega začetka si prizadeva za visoko kvalitne izdelke s podpisom tradicije.

  Več
 • Colgate in Palmolive

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Colgate in Palmaolive sta znamki, ki jih pozna vsak. Za lep nasmeh in prijetno ustno higieno ter dičešo nego telesa.

  Več
 • Jimmy Fantastic

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Jimmy Fantastic je izjemno okusna, visokokakovostna čokolada za vse, ki želijo velik in nepozaben grižljaj. Od klasičnega okusa mlečne čokolade, do okusa kokosa, ekstra hrustljavih piškotov in aromatične pomaranče, Jimmy ponovno postavlja čokolado v ospredje! Poišči svoj okus in uživaj v čokoladnejši čokoladi!

  Več
 • Smoki in Prima

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Slani prigrizki za vse priložnosti ali kar tako. Polepšali vam bodo dan in nahranili vaše brbončice. 

  Več
 • Persil

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil prideta še bolj do izraza. Jih uporabljate?

  Več
 • Barilla

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Barilla je družinsko podjetje že več kot 140 let in je vodilno na področju testenin ter pripravljenih omak za testenine. Ne odlikujejo pa jih le testenine, ampak tudi piškoti in prigrizki, kruh ter pecivo.

  Več
 • Paloma

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Mehkoba in visoka vpojnost sta naši vodili pri ustvarjanju papirnatih brisač, zato so prav vse linije naših papirnatih brisač izjemno vpojne.

  Več
 • Finish

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Finish je med vodilnimi na področju strojnega pomivanja posode že več kot 60 let. Rezultat skupne uporabe Finish detergentov in dodatkov za strojno pomivanje je izjemna čistost in fantastičen sijaj vaše posode.

  V spletno trgovino
 • Droga

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Nepogrešljiva klasika - trojec delikatesnih kumaric, vložene paprike in rdeče pese enostavno mora biti del vsake ozimnice. Droga in njeni izdelki so prava izbira za ozimnico.  

  Več