Header baner 1140x400

MALI ŠEF VSE POSTREŽE, KAR NAS POVEŽE

V Mercatorju radi delamo dobre stvari, zato z veliko predanostjo in srčno radi sodelujemo pri projektih, katerih osnovno poslanstvo je delati dobro. Prepričani smo, da se vsi vedno bolj zavedamo, kako je v današnjem hitrem tempu življenja pomembna uravnotežena prehrana otrok oz. mladih. To idejo že četrto sezono širimo preko kuharskega šova Mali šef.

Kuharski šov in recepti Malega šefa

Kuharski šov in recepti Malega šefa

  • Mali šef širi dobre ideje

    Začenja se četrta sezona priljubljene otroške kuharske oddaje Mali šef Slovenije. Spremljate oddaje na POP TV vsako nedeljo ob 18.00 od 6. marca 2022 naprej ni potem še ponovitev po oddaji ZNANI OBRAZ IMA SVOJ GLAS ob cca 22:15 uri.

  • Recepti Malega šefa

    Vas zanima katere recepte so že zakuhali naši tekmovalci v 4. sezoni Mali šef Slovenije 2022? Naj vam bodo navdih tudi pri vaših kuharskih podvigih.

LOGO 324x332

Šolski projekti

Vzpodbujajmo naše mlade junake! Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

Kuharski nasveti in recepti

Kuharski nasveti in recepti

Ponudba naših partnerjev

Najboljši projekti se zgodijo takrat, ko se z dobrim namenom združijo pravi partnerji. Zelo smo veseli, da so se nam pri projektu Mali šef Slovenije pridružila podjetja, ki jih s ponosom predstavljamo.

Z nakupom njihovih izdelkov, ki bodo na policah imeli oznako Mali šef, prejmete kodo, ki vam bo omogočila, da podprete šolo po vaši izbiri.