Header baner 1140x400

MALI ŠEF VSE POSTREŽE, KAR NAS POVEŽE

V Mercatorju radi delamo dobre stvari, zato z veliko predanostjo in srčno radi sodelujemo pri projektih, katerih osnovno poslanstvo je delati dobro. Prepričani smo, da se vsi vedno bolj zavedamo, kako je v današnjem hitrem tempu življenja pomembna uravnotežena prehrana otrok oz. mladih. To idejo že četrto sezono širimo preko kuharskega šova Mali šef.

Kuharski šov in recepti Malega šefa

Kuharski šov in recepti Malega šefa

 • Mali šef širi dobre ideje

  Začenja se četrta sezona priljubljene otroške kuharske oddaje Mali šef Slovenije. Spremljate oddaje na POP TV vsako nedeljo ob 18.00 od 6. marca 2022 naprej ni potem še ponovitev po oddaji ZNANI OBRAZ IMA SVOJ GLAS ob cca 22:15 uri.

 • Recepti Malega šefa

  Vas zanima katere recepte so že zakuhali naši tekmovalci v 4. sezoni Mali šef Slovenije 2022? Naj vam bodo navdih tudi pri vaših kuharskih podvigih.

LOGO 324x332

Šolski projekti

Vzpodbujajmo naše mlade junake! Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

Kuharski nasveti in recepti

Kuharski nasveti in recepti

Ponudba naših partnerjev

Najboljši projekti se zgodijo takrat, ko se z dobrim namenom združijo pravi partnerji. Zelo smo veseli, da so se nam pri projektu Mali šef Slovenije pridružila podjetja, ki jih s ponosom predstavljamo.

Z nakupom njihovih izdelkov, ki bodo na policah imeli oznako Mali šef, prejmete kodo, ki vam bo omogočila, da podprete šolo po vaši izbiri.

Ponudba od 7. 4. do 16. 5. 2022

 • Bahlsen

  Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Bahlsen sta tudi liniji izdelkov Leibniz in Hit. Bahlsen je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra, kjer še vedno proizvajajo velik del v Evropi najbolj znanih in priljubljenih piškotov. 

  Več
 • Barilla

  Barilla je družinsko podjetje že več kot 140 let in je vodilno na področju testenin ter pripravljenih omak za testenine. Ne odlikujejo pa jih le testenine, ampak tudi piškoti in prigrizki blagovne znamke Gran Cereale in piškoti, kruh ter pecivo blagovne znamke Mulino Bianco.

  Več
 • Dana

  Dana - z vami smo že 70 let. Vsa ta leta ostajamo zvesti potrošnikom in svojemu poslanstvu: s paleto naših izdelkov in storitev vzpodbujamo boljše življenje. 

  Več
 • Dorina

  Ko je iz KRAŠA pred več kot sto leti po ulicah Zagreba zavel vonj po čokoladi, je bil to vonj prvih čokolad v tem delu Evrope in med prvimi na svetu. Vrhunske Kraševe čokolade so bile vedno sinonim za kakovost, ki ji je treba zaupati, novo ime in novo vizualno identiteto pa so dobile že leta 1996 s predstavitvijo Dorine.

  Več
 • Finish

  Finish je med vodilnimi na področju strojnega pomivanja posode že več kot 60 let. Rezultat skupne uporabe Finish detergentov in dodatkov za strojno pomivanje je izjemna čistost in fantastičen sijaj vaše posode.

  Več
 • Kras

  Strokovnjaki za prehrano vse bolj opozarjajo na vse odlične lastnosti in pomen kuhanega ter pečenega pršuta v naši prehrani. Pripravljeni so iz skrbno izbranih svežih stegen, na povsem naraven način z minimalnimi dodatki, ki jim le poudarijo okus. Nič čudnega, če vemo, da imata kuhan in pečen pršut praktično enake hranilne lastnosti, kot njihov “sovrstnik” kraški pršut. 

  Več
 • Loka kava

  Kava ustvarjena za dobre zgodbe. Za pravo kofetarico se dan prevesi v danes šele s skodelico kave. S tem plemenitim napitkom, ki ga je tako enostavno pripraviti.

  Več
 • Pik

  Pikni nekaj dobrega. PIK mesni izdelki so izdelani iz kakovostnega svežega in predelanga rdečega mesa, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vrhunsko kakovost izdelkov potrjuje 70 let tradicije in izkušenj njihovih mojstrov. 

  Več
 • Izdelki Podravka

  Blagovne znamke Podravke so močno prepoznavne in zelo priljubljene na našem prostoru. Zagotavljajo visoka kvaliteto, izdelane so iz odličnih surovin, na podlagi sodobnih tehnoloških procesov in znanja. Odlikuje jih tudi praktičnost in varnost.

  Več
 • Poli

  Poli posebna piščančja klobasa ima veliko družinskih članov in čisto vsi so posebni na svoj način. Poišči svojo najljubšo, kar najlažje storiš tako, da preizkusiš čisto vse različice. Le kako bi sicer z gotovostjo vedel?

  Več
 • Radenska in Oraketa

  Globoko pod zemljo, zaščitena pred vsakršnim zunanjim onesnaževanjem. Skrita v usedlinah nekdanjega Panonskega morja. V raznolikih zemeljskih strukturah na severovzhodu Slovenije se vsak dan rojeva čudež narave v dveh izvirih: izvir Radenska Kraljevi vrelec in izvir Radenska Naturelle. Nov vitaminski instant napitek Oraketa pa je bogat s sadjem in 10 vitamini.

  Več
 • Sola

  Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

  Več
 • Zvijezda Mali šef

  Zvijezda je blagovna znamka, ki je na trgu prisotna več kot 105 let. Od vsega začetka si prizadeva za visoko kvalitne izdelke s podpisom tradicije.

  Več