Aktualno branje: Inovativno

V Mercatorju nenehno sledimo trendom v inovacijah in jih uvajamo v svoje delovanje. Spoznajte tehnološke rešitve in novosti, ki vam poenostavijo nakupno izkušnjo, prihranijo čas in olajšajo življenje.  

 • 15 USP spletnastran 770x500px2

  Veliko skupnega imamo, ker se dobro poznamo

  V Mercatorju je najbolj izpostavljena ključna prednost prav vpetost v lokalno okolje, zaradi katere ostajamo najboljši sosed.

 • 03 Mercator Spletna trgovina banner 770x508

  Spletna trgovina Mercator

  Živimo v časih neslutenega razvoja sodobnih tehnologij, te pa močno spreminjajo tudi naše nakupovalne navade. Tako so spletni nakupi postali del našega vsakdana.

 • Banner Moj M 770x500px2021 08 27

  Mobilna aplikacija MOJ M

  Nova verzija mobilne aplikacije Moj M je zdaj celostno prenovljena, še bolj pregledna in še bolj uporabna. V aplikaciji vas čaka še več personaliziranih in zabavnih vsebin, predvsem pa je vaše nakupovanje še bolj enostavno.

 • Banner Moj M 770x500px2021 08 28

  Pika na telefonu

  Mercatorjevo plačilno kartico imate lahko tudi na svojem mobilnem telefonu. Naložite si aplikacijo Moj M in preprosto zbirajte pike, koristite ugodnosti in plačujte. 

 • Banner M Sken Mobile 770x500px4

  M Sken

  Ste že preizkusili M Sken? Z njim lahko nakup v Mercatorju opravite enostavno in pregledno. Priročna storitev vam bo prihranila veliko časa.