Mobilna denarnica Moj M

Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom, ki že uporabljajo aplikacijo Moj M. Preko 180.000 prenosov aplikacije dokazuje, da vedno več ljudi tudi pri nakupovanju izbira pametne tehnološke rešitve, ki prihranijo čas in denar. Naložite si aplikacijo tudi vi in se prepričajte o njeni priročnosti.

Mercator aplikacija 324 324

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Mobilna aplikacija Moj M zdaj z mobilno denarnico M Pay omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu. Samo s svojim telefonom lahko torej kupite prigrizek ali plačate tedenski nakup.

M Pay je mobilna denarnica v Mercatorjevi brezplačni mobilni aplikaciji Moj M in na pametnem telefonu deluje enako kot vaša obstoječa plastična Pika kartica. Pika na mobilnem telefonu omogoča zbiranje pik in plačevanje z zeleno ali zlato plačilno-kreditno Pika kartico, s katero lahko tudi kupujete na odlog in obroke. Imetniki modre Pika kartice lahko M Pay uporabljate za zbiranje ali unovčevanje pik. Brez nepotrebnega iskanja plastičnih kartic lahko zdaj svojo Pika kartico uporabljate na svojem pametnem telefonu. M Pay v aplikaciji Moj M lahko uporabljate vsi imetniki pametnih telefonov s sistemom Android in uporabniki telefonov Apple z operacijskim sistemom iOS. Plačujete lahko preko kode Pike, ...

... ali brezstično (velja za Android telefone z vključeno možnostjo za NFC plačilo). Preprosto prislonite telefon in plačate. Priročno predvsem za male nakupe.

Kako deluje M Pay na blagajni?

Storitev M Pay deluje po principu QR kode (Quick response code). Ta se ob zagonu aplikacije Moj M in s pritiskom na gumb M Pay vklopi na ekranu. Izpisano QR kodo na ekranu svojega mobilnega telefona pokažite blagajničarki, ki bo QR kodo poskenirala. Koda se osveži vsakih nekaj minut. Zato bo koda vsakič, ko jo boste uporabili, drugačna. V primeru zelenih ali zlatih plačilno-kreditnih kartic vas bo na koncu nakupa blagajničar/ka vprašal/a, ali želite preko M Pay tudi plačati ali pa želite račun plačati z drugim plačilnim sredstvom, Pika kartico pa uporabiti samo za pripis pik. Če izberete plačilo, bodo tudi pike pripisane avtomatsko (ob nakupu izdelkov, ki jim pripadajo pike).

Navodila za plačevanje z mobilno denarnico M Pay

Postopek plačevanja je povsem preprost. Navodila uporabe si poglejte v videu in se prepričajte sami.

Kakšen je postopek registracije M Pay?

Postopek za registracijo M Pay je enostaven. Če ste že registrirani uporabnik aplikacije Moj M in že pregledujete svoje Pika transakcije in mesečne izpiske ter stanje pik, že imate nov gumb M Pay. Kliknete nanj in vpišete svoj elektronski naslov in geslo, ki ga uporabljate za vstop v aplikacijo Moj M. Če še niste registrirani uporabnik aplikacije Moj M, izpolnite prijavni obrazec na ekranu telefona, kamor vpišete zahtevane podatke, in Pika kartico povežite s svojim mobilnim profilom. Za registracijo potrebujete veljavni elektronski naslov in geslo, ki si ga izberete.

Da lahko uporabljate M Pay, morate povezati svojo Pika kartico v aplikacijo. Če še niste registrirani uporabnik Moje Pike, se morate najprej registrirati kot nov uporabnik. V aplikaciji najdete prijavni obrazec pod ikono REGISTRACIJA. Izpolnite obrazec na ekranu z vsemi zahtevanimi podatki in sledite korakom, ki vas bodo vodili do uspešne registracije.

Po končani registraciji kliknite na gumb M Pay, še enkrat vpišite svoj elektronski naslov in geslo. Ob vklopu storitve M Pay boste prejeli potrditveno kodo prek SMS sporočila. To kodo je treba vpisati na predvideno polje za uspešno aktivacijo storitve M Pay.

Dodatne koristi aplikacije Moj M

E-nalepke

Nič več lepljenja nalepk na kartončke! Zbrane E-NALEPKE bodo odslej samodejno zabeležene v Moj M. Za vsako zbrano nalepko se bo krogec obarval rjavo. S klikom na Ponudba pa si izberite izdelek, ki vam je všeč. Niče več jih ni potrebno lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

Kuponi

Odslej lahko vaše najljubše Pika kupone koristite preko aplikacije Moj M.

Spletna trgovina

Svoje najljubše izdelke lahko naročujete kar s svojim telefonom.

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

Aktualno

Tako vas redno obveščamo o aktualni ponudbi in priložnostnih dogodkih. 

M Sken

V izbranih hipermarketih lahko uporabite novost M Sken mobilno aplikacijo, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke dodajate v nakupovalno košarico in potem plačate kot na Tik Tak blagajni. 

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

Mercator Pika Shema

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se