Ko dom postane pekarna kruha

Sveže pečen, še topel kos dišečega kruha bo osrečil ob marsikateri priložnosti. Pomislimo samo na (pre)pozne nedeljske zajtrke, romantične poletne večerje, piknike z vsemi dobrimi sosedi in nenapovedane obiske razigranih prijateljev. Zato so tu kruhi iz Domače dopeke, ki jih do konca spečemo kar v domači pečici.

Na Mercatorjevih policah vas čakajo kruhi Pekarne Grosuplje, pripravljeni za vse tiste posebne trenutke, ko bi radi poleg vsega dobrega, kar vas čaka na mizi, zarezali še v hrustljavo pečeno skorjico.  Na voljo je pet različnih vrst kruha, v pečici pa bodo do konca pečeni v le 10 – 12 minutah.

slika3

V Mercatorju vam ponujamo kar 5 različnih vrst kruha za dopeko.

Oglejte si ponudbo

Za dobra jutra

Koliko časa potrebujete zjutraj, da se spravite iz postelje in usedete za mizo, ko iz kuhinje omamno pridiši? Namig: tudi otroci niso imuni na vonjave, četudi so velikokrat cepljeni proti hitrosti. 

Za nedeljska razkošja

Prava posebnost so tudi nedeljska jutra, ko radi zajtrkujemo kot kralji. Tudi ti razkošni zajtrki kar kličejo po toplem, čisto preveč obloženem kosu kruha.

Za dobre sosede

Se na vaših piknikih znajde veliko dobrih sosedov, tudi tistih iz sosednje ulice? Dober sosed ima zanje kakšen hlebec ali štruco tudi na zalogi. In če vseh tistih sosedov na piknik ni bilo, bo kruhek še vedno prišel prav tudi čez nekaj dni.

Za dobrodošlico

Ko se na vratih pojavijo najboljši prijatelji, bi jim najraje ponudili kaj res dobrega. Mogoče klasičen narezek s suho salamo, sirom, kumaricami in še toplim kruhom?

Za redkejše obiskovanje trgovin

Tudi v  primerih, ko prepogosto obiskovanje trgovin ni priporočljivo, bodo kruhi iz Domače dopeke, ki zdržijo do tri dni v shrambi ali kar pol leta v zamrzovalniku, enostavna in dobra rešitev.

slika6

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se