Široka ponudba: Vino

Slovenija je vinorodna dežela, zato ima kultura pitja dobrega vina ima pri nas svojo tradicijo. Nekateri prisegate na žlahtno kapljico lokalnih pridelovalcev, drugi raje spoznavate okuse sveta. Mi pa radi ustrežemo vsem vašim željam in okusom. 

 • Lepi prazniki, dobro vino in dobra hrana

  Čas praznikov je tudi čas dobre hrane in dobrega vina. V Mercatorju se zavedamo, da gre vrhunsko vino z roko v roki z odlično hrano in da skupaj ustvarjata harmonijo popolnih okusov. Zato smo v prazničnem decembru pripravili poseben katalog, ki združuje dobro hrano in dobro vino. 

  Več
 • Slovenska vina v Mercatorju

  Natočite si kozarec kakovostnega slovenskega vina in uživajte v dobri družbi. Izbor je bogat, saj ga sestavljajo vina iz vseh vinorodnih regij, zato boste lahko za vsak okus našli primernega. Imate raje belo ali rdeče?

  Več
 • Kozarci za vodo ali sok

  Je brez barve in posebnega okusa, a pomembna tako, da življenja brez nje ne bi bilo?! Voda, ki nam s postrežbo v pravem kozarcu izkaže vso svojo moč, kristalno, jasno in čisto teksturo, ki odžeja vsako telo. V družbi limone, lističev mete ali soka, pa še bolje nastopa.

  V spletno trgovino
 • Deska za rezanje in ovitek za hlajenje vina

  Dekoracija je pri postrežbi ključnega pomena in doda »piko na i« k vzdušju za mizo. Uporabite večnamensko leseno desko Blomus, ki je namenjena tako rezanju kot serviranju. S pomočjo Blomus ovitka za hlajenje, pa poskrbite, da bo temperatura pijače vedno primerna.

  V spletno trgovino
 • Kozarci za pivo in žgane pijače

  Če želimo doživeti pivo polnega okusa, je zelo pomembna izbira primernega kozarca. Zaobljena oblika čaše zagotavlja, da se aroma ob stenah stekla dviguje in sprošča iz kozarca. Pecljati kristalni kozarci tankega stekla so zagotovo izbira, ki poleg ujete arome ohranjaja pivo dlje časa ohlajeno.

  V spletno trgovino

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog