Široka ponudba: Trgovske znamke Mercator

Z izdelki Mercatorjevih znamk lahko kupujte kakovostno in ugodno vsak dan. Čaka vas pestra izbira več kot 3.000 izdelkov, kjer lahko izbirate vse za odličen zajtrk, kosilo, večerjo, malico in še kaj za vmes. In tudi za vas, ki živite aktivno, se prehranjujete vegansko, prisegate na bio ali brez glutena. Izdelke odlikuje prvovrstna kakovost, in še bolj ugodna cena. Na voljo so tudi kozmetika, mila, papirnate brisačke in čistila, posode, izbrani izdelki za najmlajše in za štiri tačke.

Kakovostno in ugodno 

Tako označujemo izdelke Mercatorjevih blagovnih znamkKakovost izdelkov zagotavljamo, tako da izdelek pred uvrstitvijo v asortima senzorično preverimo tako na internem kot tudi zunanjem senzoričnem ocenjevanju ter izvedemo kontrolni pregled pri dobavitelju. Ko pa je izdelek na polici, ga v okviru lastnega monitoringa trgovske znamke periodično preverjamo na varnostne in kakovostne parametre, z namenom zagotoviti konstantno kakovost izdelkov. Glede na vrsto neživilskih izdelkov trgovske znamke preverjamo kakovost in skladnost po internih navodilih, izvajamo lastni monitoring ter kontrole dobaviteljev.

Cenovna ugodnost je zagotovljena z nižjimi rednimi cenami izdelkov naših trgovskih znamk v primerjavi s primerljivimi izdelki priznanih blagovnih.

Prelistajte Katalog izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk 2023!

 • Active Zone

  Za vse, ki ste športno aktivni ali potrebujete večji vnos energije. Izdelki linije Active Zone poskrbijo za višji vnos beljakovin, ki prispevajo k boljšemu uravnavanju apetita in daljši sitosti po obroku.

  V spletno trgovino
 • Ritual

  Kapučino, kava in kavni nadomestki.

  Če vam zadiši kapučino, imate na voljo pet okusov: klasik, s čokolado, vanilijo, z manj sladkorja in Irish cream. Navdušence prave kave razvajamo z različnimi velikostmi pakiranj: 100 g, 200 g ali 500 g. Ko pa se nam mudi lahko ta omamni napitek pripravimo z instant kavo Mercator v treh različicah: Strong, Klasik, Crema in brez kofeina.

  V spletno trgovino
 • Kakovost in znano poreklo v novi podobi

  S prenovljeno linijo izdelkov pakiranega mesa Mercator boste vedno lahko pripravili dobre domače jedi. Priročno pakirano sveže perutninsko, goveje in svinjsko meso ter različne druge mesne specialitete so vam zdaj vedno pri roki.

  Več
 • Naši najboljši - mlečni izdelki Mercator

  Spoznajte naše najboljše – in pokusite, zakaj se mlečni izdelki z oznako Mercator ponašajo z oceno Biotehniške fakultete za prvovrstno kakovost.

  Več
 • Dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive

  Ko vas zagrabi lakota ali se napovejo obiski, ste z našimi izdelki za pojest, za pogret, za skuhat ali zgolj za postreč pripravljeni v Minuti.

  Več