Široka ponudba: Sadje in zelenjava

Skrbimo, da je naše sadje in zelenjava sveže in preverjene kakovosti, saj tako dobite največ vitaminov in mineralov. Poleg domačega sadja in zelenjave lokalnih proizvajalcev, lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto. 

 • mercator tu smo za vas720 360

  Tu smo za vas

  Za vas dnevno zagotavljamo sadje in zelenjavo. Ker pa lahko pridelki, ki jih oglašujemo v našem katalogu, zaradi različnih razlogov poidejo ali jih dobavitelj ne more zagotoviti, vam v takih primerih morda nudimo artikle drugih dobaviteljev po enaki ceni.

 • 100 sezonsko sveze720 360

  100 % sezonsko in sveže

  Posladkajte se s svežimi jagodami ali dopolnite svoj obrok s hranljivim in kremastim avokadom. Sezonsko sadje in zelenjava - vedno sveže, vedno pri roki.

 • Pakirane solate za enostavno pripravo

  Sveže pakirane solate in BioZone solate vam prihranijo čas kadar potrebujete zdravo malico. Poiščite jih v hladilniku.

  V trgovino
 • Od slovenskih pridelovalcev

  Na naši tržnici boste našli tudi sezonsko sadje in zelenjavo z bližnjih kmetij. Pot od lokalnih pridelovalcev do naših polic je kratka, zato lahko zagotavljamo kar najvišjo kakovost.

  Več
 • Bio Zone sadje in zelenjava

  Tako kot vsi ostali izdelki iz linije, sta tudi sadje in zelenjava Bio Zone izključno ekološkega izvora. To pomeni, da sta pridelana po principih ekološkega kmetijstva, brez uporabe genske tehnologije, fitofarmacevtskih sredstev in umetnih gnojil.

  V trgovino

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog