Široka ponudba: Pekarna

Brez dobrega kruha pač ne gre. Včasih paše le majhna vroča žemljica ali s semeni posuta štručka, drugič raje zarežemo v večji hlebec. V Mercatorjevi pekarni se trudimo slediti prehranskim trendom, zato imamo na voljo tudi kruhe s kislim testom, ki dalj časa ostanejo sveži.  Potem so tu še kruhki, pripravljeni skoraj brez moke, njihova glavna sestavina so semena ... Da bo dišalo tudi pri vas doma so na izbiro še izdelki iz Domače dopeke, ki jih boste do konca spekli v domači pečici. Dobrodošli!

  • Prvaki iz Sosedove pekarne

    Vsak dan vas v Sosedovi pekarni pričaka vonj sveže pečenega kruha in pekovskega peciva. Ponudba je široka in pisana, vsak kruh pa ima svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah.

    Več
  • Sveže pečeno pri vas doma

    Svoj dom lahko čisto enostavno spremenite v gostoljubno pekarno, v kateri se ponuja svež, topel in dišeč kruh. Z novimi kruhi iz Domače dopeke potrebujete samo pečico, 12 minut in željo po mamljivih vonjavah ter zvoku hrustljave skorjice ravnokar pečenega hlebca ali ročno oblikovane štruce.

    Oglejte si ponudbo