Široka ponudba: Meso in ribe

Ljubitelji dobre hrane vedo, kako pomemba je izbira pravega kosa mesa ali ribe. V naših mesnicah in ribarnicah vam ob nakupu strokovno svetujemo, za še več praktičnih informacij, nasvetov za izbiro in idej za pripravo, pa si preberite koristne članke.

 • Kakovost in znano poreklo v novi podobi

  S prenovljeno linijo izdelkov pakiranega mesa Mercator boste vedno lahko pripravili dobre domače jedi. Priročno pakirano sveže perutninsko, goveje in svinjsko meso ter različne druge mesne specialitete so vam zdaj vedno pri roki.

  Več
 • Polpripravljene jedi Heat & Heat

  Od 19. 1. 2023 poiščite v naših trgovinah novost na segmentu pripravljene hrane in si sami doma hitro in enostavno pripravite mesne dobrote, kot jih pripravljajo v najboljših gostilnah. Pokusite polpripravljene jedi Heat & Heat podjetja Pik, ki jih sami doma le še dokončate: svinjsko kračo, trgano svinjino in rebrca.

  Več
 • Po meso v Mercator mesnico

  V naših mesnicah stalno skrbimo za veliko izbiro svežega in preverjeno kakovostnega slovenskega mesa po dostopnih cenah. Naši mesarji za vas pripravijo in strokovno narežejo najboljše kose mesa.

  Nasveti naših mesarjev
 • NOVO

  Ponudba zorjenega mesa

  V Mercatorjevih mesnicah zdaj najdete tudi bogato izbiro gurmanskega zorjenega mesa za vsak okus in priložnost. Prvovrstni kosi, kot so roast beef, rib eye steak in sirloin, so na voljo v izbranih mesnicah.

  Več
 • Bogata ponudba v naših ribarnicah

  Mercatorjeve ribarnice so bogato založene s svežimi morskimi in rečnimi ribami. Brancini in orade iz ribogojnica Kornat Ittica so posebej kakovostni, saj živijo v najbolj naravnih razmerah, certifikat pa zagotavlja, da so vsaj pol leta pred izlovom brez sledi antibiotikov.

  Več

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog