Široka ponudba: Lokalno

Ni ga čez domače. V Mercatorju so nam lokalni proizvajalci izredno pomemben partner, saj se zavedamo, kako pomembno je podpirati okolje v katerem delujemo. Iz lokalnih kmetij in od domačih proizvajalcev lahko v naših trgovinah najdete številne izdelke, tudi take z oznako bio. 

 • Barcaffè Whiskey Barrel Aged

  Barcaffè je združil moči z majhno slovensko destilarno Broken Bones, plod njunega sodelovanja pa je omejena izdaja kave s poživljajočo, odločno noto viskija. Novo kavo Barcaffè z Whiskey lahko kupite v Mercatorju od 25. 11. 2022 naprej v izbranih hipermarketih in supermarketih Mercator. Na voljo je omejena količina izdelkov.

  Več
 • Argeta posoška postrv

  Nov ribji namaz iz filejev v vodi reke Tolminke vzgojenih posoških postrvi, ki smo ga razvili v sklopu pobude #PodpiramoLokalno.

  Več
 • Bio izdelki slovenskih pridelovalcev

  Bi jedli kaj domačega? Na posebej označenih policah s ponudbo Radi imamo domače poiščite bio izdelke naših lokalnih dobaviteljev.

  Več
 • Domači sokovi in sirupi

  Na domačih sadovnjakih zraste sadje polnega okusa. Iz sočnih plodov narejeni sokovi in sirupi vam bodo v kozarcu pričarali bogastvo sadja.

  Več
 • Za domačo shrambo

  Z dobro hrano se splača založiti. Napolnite svojo shrambo z odličnimi lokalnimi izdelki, da jih boste imeli vedno pri roki za pripravo okusnega in domačega obroka.

  Več

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog