Domači sokovi in sirupi

Ponudba je del projekta: Radi imamo domače.

Na domačih sadovnjakih zraste sadje polnega okusa. Iz sočnih plodov narejeni sokovi in sirupi vam bodo v kozarcu pričarali bogastvo sadja.

100 % naravni sokovi kmetije Trstenjak

Ko boste s polic pokusili 100% jabolčni sok, breskov nektar in grozdni sok, se boste prepričali, da so sokovi iz kmetije Trstenjak drugačni. Sok je namreč vedno takšen, kakršno je sadje. Na kmetiji Trstenjak zato predelajo čim boljše in optimalno zrelo sadje in pripravijo pravilno mešanico sort, ki daje prijetno in polno aromo ter svež in značilen okus.

V trgovino

Domači sirup domačije Brozovič

Sirupi domačije Brozovič so odlični za žejo in osvežitev. Naredijo jih po starih receptih, kakor jih je delala že njihova babica Pepca. Na naših policah zdaj najdete njihov bezgov in metin sirup. Sirupi so pasterizirani in vsebujejo veliko naravne limone. Zmešajte jih z navadno ali mineralno vodo, lahko pa jih dodate tudi čaju namesto sladkorja ali medu.

V trgovino

Ekološki sadovnjaki kmetija Pavlič

Ekološka kmetija Pavlič deluje že 17 let. V sadovnjakih pridelujejo osem različnih sort jabolk iz katerih delajo ekološki sok, ekološki kis in ekološko suho sadje. Vodilna sorta jabolk je topaz, ki predstavlja 70 odstotkov površin, sledijo ji sorte opal, luna, rosana, piros, orion, sirus in pilot. Njihova filozofija in trud, ki ga vlagajo v ta način pridelave, je živeti z naravo in tako za potrošnika pridelati zdravju zelo koristno sadje, ki ne vsebuje pesticidov, nitratov in podobnih snovi.

V trgovino