Mercator RID header1140 450

Izdelki, narejeni s srcem

V Mercatorjevih prodajalnah po vsej Sloveniji na posebnih stojnicah in policah označenih z rdečim srčkom stalno nudimo pestro izbiro pristnih domačih izdelkov lokalnih kmetij in zadrug. V naši ponudbi je sedaj že več kot 1.400 pristnih domačih izdelkov.

Bogata ponudba v najbližjem Mercatorju

Ponosni smo, da izdeki iz družine Radi imamo domače prihajajo od 160 lokalnih dobaviteljev in 20 zadrug, na voljo pa so v 255 Mercatorjevih prodajalnah po vsej Sloveniji. Nabor izdelkov na policah, označenih z rdečimi srci, se razlikuje od trgovine do trgovine, saj pri umeščanju v asortima sledimo načelu lokalnosti. Vabljeni, da poleg manjših trgovin obiščete tudi super- in hipermarkete, kjer je izbira tudi tega asortimana večja. Poiščite najbližjo prodajalno z izdelki Radi imamo domače v vašem kraju.

 • Ni ga čez domače

  Radi imamo domače je dolgoletna zgodba in pomemben del Mercatorjeve usmerjenosti v lokalno okolje in podporo domačim dobaviteljem.

 • Ekološki pridelovalci izdelkov Radi imamo domače

  Ponosni smo, da v sklopu projekta Radi imamo domače sodelujemo tudi s številnimi pridelovalci, ki pridelujejo lokalno ekološko hrano. Dobrote, ki jih najdete na naših policah, ustrezajo najstrožnjim standardom bip pridelave.

Poiščite prodajalno z izdelki Radi imamo domače v vašem kraju.

Seznam prodajaln

Spoznajte kakovostne domače izdelke

Izdelki, ki prihajajo iz naših domačih kmetij so pridelani in narejeni z veliko skrbi in ljubezni, povezuje pa jih okus pristnosti. Narejeni so butično, v majhnih količinah, na policah pa jih boste prepoznali po oznaki z rdečimi srci. Ponudba izdelkov obsega od mesnin, mleka in mlečnih izdelkov, sokov, vina, sladkega programa in še veliko več. Spoznajte našo ponudbo. 

 • Mlečni izdelki iz lokalnih kmetij

  Iz mleka, ki prihaja iz lokalnih kmetij, nastajajo izdelki vrhunske kakovostni in odličnega okusa. Poskusite izbrane mlečne izdelke iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka.

  Več
 • Domači sokovi in sirupi

  Na domačih sadovnjakih zraste sadje polnega okusa. Iz sočnih plodov narejeni sokovi in sirupi vam bodo v kozarcu pričarali bogastvo sadja.

  Več
 • Za domačo shrambo

  Z dobro hrano se splača založiti. Napolnite svojo shrambo z odličnimi lokalnimi izdelki, da jih boste imeli vedno pri roki za pripravo okusnega in domačega obroka.

  Več
 • Slovenska vina v Mercatorju

  Natočite si kozarec kakovostnega slovenskega vina in uživajte v dobri družbi. Izbor je bogat, saj ga sestavljajo vina iz vseh vinorodnih regij, zato boste lahko za vsak okus našli primernega. Imate raje belo ali rdeče?

  Več
 • Sladke in slane dobrote

  Ste bolj za slano ali sladko? Preverite bogat nabor domačih jedi in prigrizkov za vse priložnosti, tudi takrat, ko pridejo obiski.

  Več
 • Bio izdelki slovenskih pridelovalcev

  Bi jedli kaj domačega? Na posebej označenih policah s ponudbo Radi imamo domače poiščite bio izdelke naših lokalnih dobaviteljev.

  Več
 • Domače mesnine iz sosednjih kmetij

  Izvor hrane je pomemben. Izberite mesnine iz sosednjih kmetij in si zagotovite domačo kakovost in svežino, ki jo boste občutili v vsakem grižljaju.

  Več

Dobro branje

Dobro branje

 • Zmagovalci projekta Agrobiznis

  Zmagovalci Agrobiznis natečaja 2020 Mercator se predstavljajo. Mercator podpira projekt, da lahko prispevamo k razvoju podeželja in kupcem ponudimo inovativne domače izdelke.

 • Domači izdelki slovenskih zadrug

  Slovenske kmetijske zadruge skrbijo, da izdelki njihovih članov pridejo do čim več kupcev. Mi jim pri tem pomagamo, saj smo njihove najboljše izdelke vključili v ponudbo Radi imamo domače.

 • Domači recepti iz pristnih lokalnih izdelkov

  Domači recepti vedno navdušijo še tako zahtevne sladokusce. Če radi preizkušate nove jedi, se lahko podate v kuho z recepti kuharskih mojstrov, s katerimi sodelujemo.  

 • Kako doma speči slasten kruh

  Za dober kruh so dovolj moka, kvas, voda in sol. Pa seveda nekaj vaje in veliko ljubezni. Ga že znate speči ali boste poskusili nekaj novega?