Mercator RID header1140 450

Izdelki, narejeni s srcem

V Mercatorjevih prodajalnah po vsej Sloveniji na posebnih stojnicah in policah označenih z rdečim srčkom stalno nudimo pestro izbiro pristnih domačih izdelkov lokalnih kmetij in zadrug. V naši ponudbi je sedaj že več kot 1.400 pristnih domačih izdelkov.

Bogata ponudba v najbližjem Mercatorju

Ponosni smo, da izdeki iz družine Radi imamo domače prihajajo od 160 lokalnih dobaviteljev in 20 zadrug, na voljo pa so v 255 Mercatorjevih prodajalnah po vsej Sloveniji. Nabor izdelkov na policah, označenih z rdečimi srci, se razlikuje od trgovine do trgovine, saj pri umeščanju v asortima sledimo načelu lokalnosti. Vabljeni, da poleg manjših trgovin obiščete tudi super- in hipermarkete, kjer je izbira tudi tega asortimana večja. Poiščite najbližjo prodajalno z izdelki Radi imamo domače v vašem kraju.

 • Ni ga čez domače

  Radi imamo domače je dolgoletna zgodba in pomemben del Mercatorjeve usmerjenosti v lokalno okolje in podporo domačim dobaviteljem.

 • Ekološki pridelovalci izdelkov Radi imamo domače

  Ponosni smo, da v sklopu projekta Radi imamo domače sodelujemo tudi s številnimi pridelovalci, ki pridelujejo lokalno ekološko hrano. Dobrote, ki jih najdete na naših policah, ustrezajo najstrožnjim standardom bip pridelave.

Poiščite prodajalno z izdelki Radi imamo domače v vašem kraju.

Seznam prodajaln

Spoznajte kakovostne domače izdelke

Izdelki, ki prihajajo iz naših domačih kmetij so pridelani in narejeni z veliko skrbi in ljubezni, povezuje pa jih okus pristnosti. Narejeni so butično, v majhnih količinah, na policah pa jih boste prepoznali po oznaki z rdečimi srci. Ponudba izdelkov obsega od mesnin, mleka in mlečnih izdelkov, sokov, vina, sladkega programa in še veliko več. Spoznajte našo ponudbo. 

 • Mlečni izdelki iz lokalnih kmetij

  Iz mleka, ki prihaja iz lokalnih kmetij, nastajajo izdelki vrhunske kakovostni in odličnega okusa. Poskusite izbrane mlečne izdelke iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka.

  Več
 • Domači sokovi in sirupi

  Na domačih sadovnjakih zraste sadje polnega okusa. Iz sočnih plodov narejeni sokovi in sirupi vam bodo v kozarcu pričarali bogastvo sadja.

  Več
 • Za domačo shrambo

  Z dobro hrano se splača založiti. Napolnite svojo shrambo z odličnimi lokalnimi izdelki, da jih boste imeli vedno pri roki za pripravo okusnega in domačega obroka.

  Več
 • Slovenska vina v Mercatorju

  Natočite si kozarec kakovostnega slovenskega vina in uživajte v dobri družbi. Izbor je bogat, saj ga sestavljajo vina iz vseh vinorodnih regij, zato boste lahko za vsak okus našli primernega. Imate raje belo ali rdeče?

  Več
 • Sladke in slane dobrote

  Ste bolj za slano ali sladko? Preverite bogat nabor domačih jedi in prigrizkov za vse priložnosti, tudi takrat, ko pridejo obiski.

  Več
 • Bio izdelki slovenskih pridelovalcev

  Bi jedli kaj domačega? Na posebej označenih policah s ponudbo Radi imamo domače poiščite bio izdelke naših lokalnih dobaviteljev.

  Več
 • Domače mesnine iz sosednjih kmetij

  Izvor hrane je pomemben. Izberite mesnine iz sosednjih kmetij in si zagotovite domačo kakovost in svežino, ki jo boste občutili v vsakem grižljaju.

  Več

Dobro branje

Dobro branje

 • Zmagovalci projekta Agrobiznis

  Zmagovalci Agrobiznis natečaja 2020 Mercator se predstavljajo. Mercator podpira projekt, da lahko prispevamo k razvoju podeželja in kupcem ponudimo inovativne domače izdelke.

 • V hribe lesti, dobro jesti

  Od maja do septembra 2018 sta obiskala pet gorskih koč Planinskega društva Ljubljana-Matica. Ker sta bila planinca začetnika, je bilo zabavno.

   

 • Domači izdelki slovenskih zadrug

  Slovenske kmetijske zadruge skrbijo, da izdelki njihovih članov pridejo do čim več kupcev. Mi jim pri tem pomagamo, saj smo njihove najboljše izdelke vključili v ponudbo Radi imamo domače.

 • Seneno mleko

  Ali veste, kaj je seneno mleko in zakaj je dobro za vas? Odkrijte, kako se morajo krave prehranjevati, da njihovemu mleki rečemo seneneno mleko.