Sladke in slane dobrote

Ponudba je del projekta: Radi imamo domače.

Ste bolj za slano ali sladko? Preverite bogat nabor domačih jedi in prigrizkov za vse priložnosti, tudi takrat, ko pridejo obiski.

Domač kruh in piškoti pekarne Težak

V družinski pekarni Težak se s peko domačega kruha in domačih piškotov ukvarja že tretja generacija. Pri proizvodnji stremijo k temu, da odkupujejo surovine lokalnih dobaviteljev in s tem pripomorejo k razvoju lokalne skupnosti ter podprejo njene pridelovalce. Njihovi izdelki so kakovostni in domači tako po videzu kot tudi okusu.

V trgovino

Domači piškoti slaščičarstva Rogljiček

Ponudba slaščičarstva Rogljiček z Otočca obsega različne vrste hrustljavih domačih piškotov, ki jih pripravljajo po domačih receptih brez konzervansov. Med kupci so posebej priljubljeni krhki ajdovi in pirini piškoti.

V trgovino

Dobrodošli v medenem raju družine Perger

Slaščičarna družine Perger je najbolj znana po vrhunskih ekoloških medenjakih. Narejeni so iz najboljših sestavin narave za najzahtevnejše okuse - z medeno glazuro ali brez - in celo iz pirine moke. Doma narejene medenjake lahko naredite tudi sami iz Bio medenega testa, ki vsebuje matični mleček, cvetni prah in propolis. Slastnim medenim užitkom se lahko predate tudi s Pergerjevimi Bio bonboni, ki so pregrešno dobra kombinacija osvežilnega sadja, slastnega ekološkega medu in drugih darov narave.

V trgovino

Pecivo in piškoti slaščičarstva Ogrinc

Drobno pecivo in piškoti slaščičarstva Ogrinc so narejeni iz najboljše margarine, masla, moke, marmelade domačih proizvajalcev z vsebnostjo najmanj 45 % sadja, medeni piškoti vsebujejo samo slovenski med, čokoladni piškoti pa so preliti izključno z grenko čokolado z veliko vsebnostjo kakava. Njihovi piškoti ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih arom in sladil, konzervansov ter so brez GSO surovin.

V trgovino

Slastni domači piškoti pekarstva Janez Brodnik

V pekarstvu Janez Brodnik s tradicijo in kakovostjo pečemo izdelke iz naravnih surovin preverjenih dobaviteljev, brez dodanih aditivov in konzervansov. Najpomembnejša jim je izdelava kakovostnih domačih piškotov, ki so tudi ob sodobnem načinu proizvodnje ohranili izgled, kakovost in domačnost, po katerih slovijo. Piškoti so narejeni po starih receptih, ki pa jih stalno dopolnjujejo in izboljšujejo.

V trgovino