Sladke in slane dobrote

Ponudba je del projekta: Radi imamo domače.

Ste bolj za slano ali sladko? Preverite bogat nabor domačih jedi in prigrizkov za vse priložnosti, tudi takrat, ko pridejo obiski.

Domač kruh in piškoti pekarne Težak

V družinski pekarni Težak se s peko domačega kruha in domačih piškotov ukvarja že tretja generacija. Pri proizvodnji stremijo k temu, da odkupujejo surovine lokalnih dobaviteljev in s tem pripomorejo k razvoju lokalne skupnosti ter podprejo njene pridelovalce. Njihovi izdelki so kakovostni in domači tako po videzu kot tudi okusu.

V spletno trgovino

Domači piškoti slaščičarstva Rogljiček

Ponudba slaščičarstva Rogljiček z Otočca obsega različne vrste hrustljavih domačih piškotov, ki jih pripravljajo po domačih receptih brez konzervansov. Med kupci so posebej priljubljeni krhki ajdovi in pirini piškoti.

V spletno trgovino

Dobrodošli v medenem raju družine Perger

Slaščičarna družine Perger je najbolj znana po vrhunskih ekoloških medenjakih. Narejeni so iz najboljših sestavin narave za najzahtevnejše okuse - z medeno glazuro ali brez - in celo iz pirine moke. Doma narejene medenjake lahko naredite tudi sami iz Bio medenega testa, ki vsebuje matični mleček, cvetni prah in propolis. Slastnim medenim užitkom se lahko predate tudi s Pergerjevimi Bio bonboni, ki so pregrešno dobra kombinacija osvežilnega sadja, slastnega ekološkega medu in drugih darov narave.

V spletno trgovino

Pecivo in piškoti slaščičarstva Ogrinc

Drobno pecivo in piškoti slaščičarstva Ogrinc so narejeni iz najboljše margarine, masla, moke, marmelade domačih proizvajalcev z vsebnostjo najmanj 45 % sadja, medeni piškoti vsebujejo samo slovenski med, čokoladni piškoti pa so preliti izključno z grenko čokolado z veliko vsebnostjo kakava. Njihovi piškoti ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih arom in sladil, konzervansov ter so brez GSO surovin.

V spletno trgovino

Slastni domači piškoti pekarstva Janez Brodnik

V pekarstvu Janez Brodnik s tradicijo in kakovostjo pečemo izdelke iz naravnih surovin preverjenih dobaviteljev, brez dodanih aditivov in konzervansov. Najpomembnejša jim je izdelava kakovostnih domačih piškotov, ki so tudi ob sodobnem načinu proizvodnje ohranili izgled, kakovost in domačnost, po katerih slovijo. Piškoti so narejeni po starih receptih, ki pa jih stalno dopolnjujejo in izboljšujejo.

V spletno trgovino

Lucifer Chocolate

Začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval idejni vodja in lastnik podjetja Lučo. Blagovna znamka Lucifer je sinonim za svet čokoladnih presežkov in vražje dobre čokolade. Ustvarjamo iz odlične belgijske čokolade in najboljših dodatkov, brez odvečnega – da lahko vi uživate brez slabe vesti. Vsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani, oblikovani s spretnostjo in z občutkom, kar se izraža v originalnosti oblik in okusov. Najboljše vrste kakavovca, v kombinaciji z vrhunskimi okusi in dodanimi sestavinami s celega sveta, so izdelki Lucifer Chocolate užitek, ki si ga boste zaželeli znova.

V spletno trgovino

Okusi Slovenije

Okusi Slovenije so plod znanja, domiselnosti, bogatih izkušenj in predanosti slovenskega družinskega podjetja. Njihovo poslanstvo je ponuditi tradicionalne slovenske izdelke na svež, unikaten način, ob tem pa ohraniti njihovo v dolgih stoletjih obrušeno bistvo. Žlahtni belgijski čokoladi so dodali visoko kakovostne oreščke, začimbe in suho sadje, ki predstavljajo posamezne slovenske pokrajine, ter tako ob pomoči izvrstnih oblikovalcev ustvarili kolekcijo ročno izdelanih čokolad s posipi.

V spletno trgovino

Berryshka

Odlično sodelovanje, dolgoletne izkušnje, prave spretnosti ter predvsem neizmerna strast in ljubezen so izoblikovali edinstveno paleto izdelkov blagovne znamke Berryshka. Za svoje izdelke uporabljamo le najbolj kakovostne naravne sestavine ter z obnovljivimi viri energije odgovorno skrbimo za naravo in okolje. Sledimo najnovejšim trendom na področju žganih pijač, likerjev in čokolad ter vedno odkrivamo nove okuse.

V spletno trgovino

20chocolate

Blagovna znamka 20 CHOCOLATE, za katero stojita zakonca Martina in Sebastjan Kalinšek, predstavlja inovativne čokoladno-lešnikove naravne izdelke s polnim in izrazitim naravnim okusom. Izdelki so ročno narejeni v Sloveniji - vse od začetne faze praženja surovin do pakiranja izdelkov. Izdelki imajo ekološki in veganski certifikat ter so brez glutena in laktoze. Značilnost izdelkov je enostavna sestava iz samo treh ekoloških sestavin: najbolj aromatičnih kakavovih zrn s poreklom, lokalnih sort lešnikov in najkvalitetnejšega kokosovega sladkorja, pridobljenega iz svežega nektarja kokosovega cveta. V proizvodnji niso uporabljeni nobeni aditivi. Prav tako izdelkom ni dodanega palminega olja ali drugih maščob. Tradicionalna metoda predelave pa omogoča ohranitev originalnih značilnosti surovin in edinstven, bogat okus izdelkov.

V spletno trgovino

Dobrote pekarne Geršak

V naši družini sta se peke kruha lotila že moja stara starša, Franc in Ema Geršak. Leta 1929 sta namreč kupila staro Pungerškovo pekarno v Trnovljah in se lotila temeljite obnove. Skozi vsa leta delovanja sta uspela zamenjati staro krušno peč z novejšo parno pečjo. Na začetku so v pekarni pekli le dve vrsti kruha, črnega in belega, razvažalipa so ga kar v košarah s kolesi.

V spletno trgovino