Bio izdelki slovenskih pridelovalcev

Ponudba je del projekta: Radi imamo domače.

Kar z ljubeznijo zraste, vedno domače zveni. Zato imamo radi doma pridelano ekološko hrano. Doma na izbranih domačijah, vrtovih, poljih, sadovnjakih, oljčnih nasadih – povsod, kjer s srcem pridelujejo in predelujejo dobrote za vas. Saj veste, za dobro hrano stojijo dobri ljudje. Z oznako BIO označujemo ekološko pridelane izdelke iz košare Radi imamo domače. Ja, radi imamo bio domače!

Seneno mleko in drugi mlečni izdelki kmetije Kukenberger

Izdelke kmetije Kukenberger odlikujejo tehnološka dovršenost, prepoznavni okusi in nezgrešljiva aroma, ki vam zagotavljajo, da ob pokušini ne boste ostali ravnodušni.

V trgovino

Meso najvišje kakovosti Bio kmetije Žgajnar

Bogat izbor odličnega, s tradicionalnimi okusi polnega mesa prihaja z eko kmetije Žgajnar, kjer izvajajo živalim prijazno rejo krav, mladega goveda in krškopoljskih prašičev. Izdelujejo pester nabor svežih mesnih in suhomesnatih izdelkov pri katerih uporabljamo izključno ekološki poper, česen ter sol piranskih solin.

V trgovino

Raznovrstni ekološki mlečni izdelki Bio kmetije Žgajnar

Več kot trideset različnih vrst ekoloških mlečnih izdelkov; siri (starani, mladih, z različnimi dodatki), jogurti, skute, kajmak, masla; nastajajo po starih, preizkušenih receptih babic. So povsem naravni in nastajajo ročno. Okusite dobrote, ki vas bodo popeljale v svet kulinaričnih užitkov.

V trgovino

Bio oljčna olja in olive kmetije Morgan

Razlika med običajnim in izjemnim« je moto Morganovih ter pomeni le eno: Pri pridelavi olja je na prvem mestu kvaliteta, ki jo prepoznajo številni zvesti kupci.

V trgovino

Sadne in sadno zelenjavne pulpe Lotus Gourmet

Ko si roko podajo narava, znanje, ljubezen, ustvarjalnost in veselje do dela, nastanejo ročno oblikovani izdelki Lotos Gourmet. Sadne in sadno zelenjavne pulpe Lotus Gourmet so narejene iz svežega sadja in zelenjave v polni zrelosti prve kvalitete. Ne vsebujejo umetnih barvil in konzervansov, ojačevalcev arom ali okusa.

V trgovino

Meden raj družine Perger

Odkrijte medeni raj, sanje prednikov, ki so preživele stoletja. Spoznajte najgloblje družinske skrivnosti, ki se iz roda v rod prenašajo že 9 generacij. Okusite skrbno izbrane sestavine narave, iz katerih so z ljubeznijo in strastjo oblikovani najboljši izdelke iz medu in satja že vse od leta 1757.

V trgovino

Gabaroni, testenine z okusom

Gabaroni testenine imajo okus prilagojen vsem letnim časom, inspiraciji in individualnemu ustvarjanju. Čudovito se družijo s kremastimi omakami, satenastimi siri, eksplozijami barvaste zelenjave, mesnimi prelivi, z oreščki vseh sort, radičem, gobami, pomarančnimi krhlji, vini in panteonom zelišč. Ali pa se poljubijo v rahlem objemu masla, kar tako.

V trgovino

Ekološka jajca kmetije Vogrinec

Prva slovenska kmetija certificirana za ekološko pridelavo jajc. Kokoši nesnice večino časa preživijo na pašnikih in so hranjene le s krmo najvišje kakovosti po evropskih standardih.

V trgovino

Izdelki iz mešanega mleka Družinske kmetije in sirarstva Kekec

Z izdelki iz mešanega mleka odpirajo vrata v povsem novi svet sirarstva, brezmejnih tekstur, arom in okusov. Med njimi je zagotovo najbolj znan Bio pravi kajmak, prejemnik več najvišjih mednarodnih zlatih priznanj in kipca kakovosti. Kajmaku se ob bok postavijo jogurt izmešanega ovčjega in kravjega mleka, poltrdi siri v naravni skorji iz mešanega bio surovega kravjega, ovčjega in kozjega mleka, ipd.

V trgovino

Oljčno olje Jenko

Dimljeno oljčno olje Jenko je edinstven izdelek ekološkega večkrat mednarodno nagrajenega ekstra deviškega oljčnega olja Jenko, dimljenega z naravnim lesom bukve in hrasta. Okus je odločen, uravnotežen z zmerno grenkobo in pikantnostjo ter prefinjeno noto dima, ki ga lepo zaokroža.

V trgovino

Ekstra deviško oljčno olje Sopotnik

Oljčno olje iz Slovsnke Istre je edinstvenega okusa in uvrščeno med top 250 oljčnih olj na svetu. Pridelano je iz več vrst oljk, prevladujoča je avtohtona istrska belica, ostalo so vrste leccino, frantoio, pendolino, buga, črnica. V njem je čutiti okus limone, jabolka, sveže oljke, zelo cenjen okus.

V trgovino

Žitarice in oljnice Ekološke kmetije Vila Natura

Na ekološki kmetiji Slavičevih, v osrčju Prlekije, pridelujejo ekološke žitarice in oljnice. Vsi pridelki so doma predelani v končne izdelke blagovne znamke Vila Natura, ki ponuja več kot 50 različnih ekoloških izdelkov odlične kakovosti.

V trgovino

Ekološki izdelki iz ovčjega mleka Kmetije in sirastva Konda

Na robu Slovenije v dolini reke Kolpe šestčlanska družina pridno izdeluje dobrote iz doma pridelanega ovčjega mleka. Za svoje izdelke so na AGRI v Gornji Radgoni prejeli več kot trideset medalj in šampionskih priznanj.

V trgovino

Mlečni izdelki Loških Mlekarn

Loška Mlekarna je mlekarna z najdaljšo tradicijo predelave mleka v Sloveniji. Vsi izdelki so narejeni iz nehomogeniziranega pasteriziranega mleka. Serije izdelkov so količinsko majhne, netipizirane kot pri velikih industrijskih sistemih. Vsak izdelek zase daje videz doma narejenega izdelka.

V trgovino

Ekološki izdelki Družinskega podjetja Amon

V Olimju, v središču kozjanskega parka, ki je od leta 2010 pod statusom biosfernega rezervata pod zaščito Unesca, Družinsko podjetje Amon že desetletje prideluje ekološke surovine in ekološke jedi. Na svojem posestvu pridelujejo več vrst sadja, zelenjave in zelišč, še posebej pa so ponosni na sadovnjak, kjer so očuvali več kot 100 let stara drevesa jablan.

V trgovino

Bio Kranjske mesnine

Bio mesni izdelki so plod tradicionalnih izkušenj, so izključno iz ekološko vzrejenega mesa in ekoloških začimb. Izdelki ne vsebujejo nikakršnih nitratov, fosfatov, konzervansov, sintetičnih barvil, arom. Bio mesni izdelki Kranjskih mesnin so izdelki najvišje kakovosti po najvišjih standardih in v skladu z najvišjo okoljsko prakso.

V trgovino

Ekosnedek

100 % ekološki proizvodi Ekosnedek, so namenjeni uporabnikom, ki želijo v hitrem svetu uživati zdravo, ekološko in lokalno proizvedeno hrano. Najbolj poznana “hišna specialiteta” so Ekosmutiji, novost v liniji izdelkov pa so ekološki prigrizki.

V trgovino

Ekološki sokovi, kisi in suho sadje Kmetije Pavlič

Ekološka kmetija s kar 20 let izkušenj, se ponaša z več 19 ekološkimi certifikati. V svojih sadovnjakih ekološko pridelujejo osem vrst jabolk in hruške, ki ne vsebujejo pesticidov ali nitratov.

V trgovino