Široka ponudba: Posebna prehrana

Alergije, občutljivost na določene sestavine v hrani ali odločitev za drugačen način prehranjevanja lahko predstavljajo izziv. Na srečo obstaja za živila, ki se jim želite izogniti, vedno več alternativ. Med izdelki "brez" poiščite tiste, s katerimi bo vsak vaš obrok velik užitek. 

 • Juicy Marbles

  V svetu, ki je tako boleče resen, a hkrati tako smešen, ste vedeli, da je le vprašanje časa, kdaj bomo dobili rastlinski zrezek. Juicy Marbles je kolektiv ustvarjalcev na presečišču hrane, znanosti in umetnosti. Znani so po tem, da so ustvarili prvi marmorirani rastlinski zrezek (in največji kos rastlinskega mesa) na svetu. 

  Več
 • Brez glutena, a z veliko veselja

  Linija izdelkov Free Zone poleg osnovnih živil ponuja tudi različne zmesi za pripravo slaščic doma. Z njimi boste še posebej razveselili najmlajše, saj tako ne bodo več prikrajšani za drobne, ljubeče radosti.

  Več
 • Planet of Plants

  Za vse, ki svoj jedilnik radi popestrite s čim novim, je tu linija izdelkov Planet of Plants100 % rastlinskega izvora in 100 % okusa. Izdelki so namenjeni vsem, ki želite v svojem jedilniku tu pa tam zamenjati mesne izdelke z rastlinskimi in sledite sodobnim trendom prehranjevanja.

  Več

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog