Široka ponudba: Pivo

Pivo je že tisočletja ena od bolj priljubljenih pijač pri nas in po svetu, toda v zadnjih letih pivoljubci res prihajajo na svoj račun, saj se dogaja marsikaj zanimivega v pivovarstvu. Preberite si o novostih in trendih, nato pa jih poiščite na naših policah. 

 • nemska belgijska piva

  Nemška in belgijska piva

  Široka izbira nemških in belgijskih piv bodo razveselila okuse še tako različnih pivoljubcev. Med njimi vsakdo najde na ducate piv, primernih za vsako priložnost.

 • sladek okus mercator pivo

  Sladek okus, popolna grenčica in naravna svežina

  Pivo Mercator v rdeči embalaži ima blag okus in svojevrstno hmeljno grenčico. Tudi zaradi večje količine mehurčkov deluje bolj osvežilno. To pivo je bilo izbrano na slepem testiranju, ki ga je z 200 Mercatorjevimi kupci izvedla agencija Valicon.

 • 4 nova craft piva

  Štiri nova britanska craft piva

  Dobra novica za vse pivoljubce. Na police naših hipermarketov je prispela nova ponudba piv priznanih britanskih pivovarjev. Preizkusite jih!

 • bogata izbira piv

  Bogata izbira craft piv

  Na policah večjih Mercatorjevih prodajaln in v spletni trgovini najdete tako domače craft pivovarje, kot tudi številke evropske craft pivovarje iz Avstrije, Belgije, Češke, Estonije, Francije, Hrvaške, Irske, Nemčije, Nizozemske in Velike Britanije. Med njimi pa se najdejo celo piva iz Japonske in ZDA.

 • 70 slovenskih piv

  Več kot 70 slovenskih piv na enem mestu

  V hipermarketih Mercator lahko izbirate med več kot 70-imi slovenskimi pivi. Okusite svežino najbolj pestre ponudbe piv v Sloveniji in spoznajte pestrost ponudbe domačih pivovarjev.

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog