Polpripravljene jedi Heat & Heat

Od 19. 1. 2023 poiščite v naših trgovinah novost na segmentu pripravljene hrane in si sami doma hitro in enostavno pripravite mesne dobrote, kot jih pripravljajo v najboljših gostilnah. Pokusite polpripravljene jedi Heat & Heat podjetja Pik, ki jih sami doma le še dokončate: svinjsko kračo, trgano svinjino in rebrca.

Spare Ribs Heat & Heat, pakiran, 600 g

Banner 720x400px Pik mesnine 2023 01 19

Svinjska rebra, marinirana in kuhana, z dodano omako za žar. Gre za pasterizirano mesnino, obdelano na način Sous Vide.

Navodila za pripravo v pečici

Pečico segrejte na 200 °C. Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na aluminijasti pekač. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte 30 minut pri temperaturi 200 °C. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite, da se zapeče.

Navodila za pripravo na žaru

Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na segreti žar. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte na sredini žara, na indirektnem ognju, 15 minut. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite, da se zapeče.

Trgana svinjina Heat & Heat, pakirana, 500 g

Banner 720x400px Pik mesnine 2023 01 193

Svinjsko pleče brez kosti, marinirano in kuhano, z dodano omako za žar. Pasterizirana mesnina, obdelana na način Sous Vide.

Navodila za pripravo v pečici

Pečico segrejte na 200 °C. Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na aluminijasti pekač. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte 30 minut pri temperaturi 200 °C. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite, da se zapeče. Meso natrgajte z vilicami in postrezite.

Navodila za pripravo na žaru

Izdelek natrgajte z vilicami in postavite na aluminijski pekač. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte na sredini žara, na indirektnem ognju, 15 minut. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite, da se zapeče.

Svinjska krača Heat & Heat, pakirana, cena za kg

Banner 720x400px Pik mesnine 2023 01 192

Svinjska krača s kožo, kuhana in pečena. Pasterizirana mesnina, obdelana na način Sous Vide.

Navodila za pripravo v pečici

Pečico segrejte na 200 °C. Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na aluminijasti pekač. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte 45 minut pri temperaturi 200 °C.

Poiščite izdelke Heat & Heat v spletni trgovini

V spletno trgovino