Sosedova pekarna - kjer diši po domačem!

V Sosedovi pekarni diši po domačem. Vsak dan vas v naših prodajalnah pričaka vonj sveže pečenega kruha in pekovskega peciva. Ponudba je široka in pisana, vsak kruh pa ima svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah.

Iz sosedove pekarne po vašem okusu

Poznamo se. Čeprav različni, smo si blizu. Poznamo vsako vašo posebnost, ki vas naredi enkratne, polnega dobrega. Poznamo vašo pot in vemo, zakaj ste prišli k nam. Zato imamo za vsakega od vas točno to, kar si želite. Sveže pečeni kruh in pekovsko pecivo iz sosedove pekarne po vašem okusu.

Aktualno iz Sosedove pekarne

 • Mojstrski kruh Craft

  Mojstrski kruh Craft je zamešan iz najboljše pšenične bele ter malo ržene moke. Njegova posebnost je dodano durum kislo testo ter dolga fermentacija testa pri nizki temperaturi. S tem hlebec pridobi mehko sredico, daljšo svežino in gurmansko aromo, ki po dopeki postane še intenzivnejša.

 • Lepinja Don Don

  • Cenovka Kruh tedna 80x55px q

  Pšenična bela, 160-gramska lepinja je posebna vrsta kruha, pripravljena iz izbrane pšenične moke, po tradicionalnem postopku in popolnoma brez konzervansov. Pečena je pri zelo visoki temperaturi, a kratek čas, zaradi česar ima značilno napihnjeno obliko in mehko sredico. Lepinja se odlično poda k mesnim dobrotam iz žara, kot osnova za sendvič ali priloga različnim jedem.

 • Bio Babičin kruh

  • Mercator Oznacevalec novo

  Modelni kruh z rustikalno skorjico, ki je hrustljava in bogato posuta s sončničnimi semeni. Sredica je mehka, enakomerno luknjičasta z vidnimi semeni, sočnega in polnega okusa ter bogate arome.

 • Rustikalna bageta

  • Mercator Oznacevalec novo

  Pol metra dolga štručka vas bo zapeljala s posebnim aromatičnim vonjem, bogatim okusom ter zlato pečeno in hrustljavo skorjico. Rustikalno zunanjost lepo dopolnjuje nežna in mehka sredica, zato se rustikalna bageta odlično prileže vaši najljubši solati, juhi ali prevzame glavno vlogo v svežem sendviču.

 • Hud kruhek brez kvasa, s semeni, Pekarna Grosuplje

  Kruhek je narejen iz več vrst moke (pšenična, ržena, koruzna, ajdova), ovsenih kosmičev in štirih vrst semen (bučna, lanena, sezamova in sončnična). Bogato aromo okusov poveže naravno kislo testo, ki daje kruhu svežino in dolgo obstojnost.  Je odlična izbira za ljubitelje kruha, ki se izogibajo kvasu in vse tiste,  ki želijo poskusiti nekaj novega.

 • Sosedova žemlja

  • Cenovka Novo Vecja gramatura 80x55px

  Izbrana bela pšenična moka in kvasni nastavek dajeta naši željici nežno sredico odličnega okusa.

 • Sosedova kajzerica

  • Cenovka Novo Vecja gramatura 80x55px

  Testo za sosedovo kajzerico vzhaja tik pred peko na prodajnem mestu, zato je sinonim za najvecjo svežino.

 • 56 zlatih priznanj za kruh in slaščice v Mercatorjevi ponudbi

  Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je letos prejelo 9 Mercatorjevih slaščičarskih in finih pekovskih izdelkov ter kar 47 vrst kruha in pekovskih izdelkov različnih pekarn, ki so na voljo v Mercatorju.

 • Krofi Don Don

  Pust hrust je tudi letos mastnih ust! V naših trgovinah in v spletni trgovini najdete odlične krofe Don Don po ugodnih "Več se splača" ponudbah. Krofi pa niso samo odlični, ampak so tudi izdelani po receptu, zaradi katerega so manj mastni, a še vedno slastni. Ne verjamete? Poglejte video in videli boste "V jedro krofa".

 • Kruh Živko, Pekarna Grosuplje

  Pšenični mešani kruh s polnozrnato moko in pšeničnimi kalčki sledi podpisu Zaveze odgovornosti za večji delež polnozrnatih sestavin v kruhu. Vsebuje pšenično in pirino polnozrnato moko ter pšenične kalčke, ki jih boste našli tudi na razpokani skorjici. Živko vas bo prepričal z značilnim okusom, v katerem se nežno prepletata sladkoba in maslenost. 

 • Pirin polzrnati kruh, Pekarna Grosuplje

  400g pirin polnozrnati kruh je narejen iz 100% polnozrnate pirine moke slovenskega porekla, ki je pridobljena z mletjem celega pirinega zrna, zato vsebuje več vlaknin, mineralov in beljakovin kot pšenične moke. Dolgo obstojen kruh je pripravljen brez dodanih aditivov in vsebuje kar 6,9 g prehranskih vlaknin na 100 g izdelka. Je odlična izbira za vse, ki živijo zdrav življenjski slog.

 • Babičin mešani kruh, Pekarna Grosuplje

  Ta modelni kruh s semeni je posebnost med kruhi, saj sledi podpisu Zaveze odgovornosti pri zmanjševanju soli v kruhu. Kljub manjši vsebnosti soli ohrani poln okus, saj se dopolnjujejo okusi pšenične, ržene in ajdove moke ter različnih semen (sončnična, sezamova, lanena in bučna). Narejen je s kvasnim nastavkom, ki mu podaljša svežino.

 • Kruh proteinc, Pekarna Grosuplje

  Proteinc je pšenični mešani modelni kruh s semeni, kateremu poln okus dajeta ovsena in ajdova moka z dodatkom kar 4 vrst semen ter ovsenih in pirinih kosmičev. Dodano fermentirano kislo testo mu podaljša obstojnost brez uporabe aditivov. Je »vir beljakovin« ter ima »visoka vsebnost prehranske vlaknine«.

 • Žemlje in kajzerice za domačo dopeko

  • Mercator Oznacevalec novo

  Svež vonj hrustljavega pekovskega peciva vas lahko sedaj razvesejuje vsako jutro. Vse kar potrebujete je malo volje in 5 minut.

 • Rustikalni hlebec

  • Mercator Oznacevalec novo

  Ročno oblikovan hlebec, ki počiva v krušnicah in ima zaradi polkrožne zareze v obliki luninega krajca poseben rustikalni izgled.

Spoznajte kruh in pekovsko pecivo Sosedove pekarne in ekskluzivno ponudbo Pekarne Grosuplje