Prvaki iz Sosedove pekarne

Vsak dan vas v Sosedovi pekarni pričaka vonj sveže pečenega kruha in pekovskega peciva. Ponudba je široka in pisana, vsak kruh pa ima svoj značaj. Vsi kruhi in pekovsko pecivo so narejeni s predanostjo in postreženi po vaših željah.

Iz sosedove pekarne po vašem okusu

Iz naše pekarne vedno tako omamno diši, raznovrstni kruhi in peciva pa so na vaši mizi gotovo že stari znanci. A ker vas radi razvajamo in presenečamo z dobrotami, ki nastajajo v Sosedovi pekarni, smo spet pripravili nekaj odličnih izdelkov, ki jih boste poslej našli na naših policah.

Tokrat bodo v glavnih vlogah nastopili fantastični francoski rogljički, omamno dišeča bela štruca, hrustljavo zapečena francoska bageta in nagrajeni, ročno izdelani zavitki.

Naj vam jim predstavimo

 • Bela štruca Mercator, 500 g, Pekarna Grosuplje

  Bela štruca je prepoznavna po treh diagonalnih rezih ter hrustljavi in zlato-rumeni skorji. Njena sredica je enakomerno drobno luknjičasta, mehka in sočna. Kupili jo boste lahko po ugodni ceni 0,89 evra.

 • Francoska bageta Mercator, bela, 250 g

  Prava francoska bageta je iz pšenične bele moke, narejena je v Franciji in vsak dan sveže pečena na prodajnem mestu. Kupili jo boste lahko le za 0,39 evra.

 • Mercatorjevi francoski rogljički

  Francoski rogljički so pripravljeni iz kvašenega listnatega testa s popolno mešanico masla in margarine. Ob prerezu je vidna gosta in mehka sredica, ki jo obdaja zlato zapečena in nežno hrustljava skorjica. Rogljički so proizvedeni v Franciji. Če pa boste pri nas kupili tri enake okuse, vas čaka še dodatna ugodnost, saj vam četrtega podarimo.

 • Mercatorjevi zavitki

  Na njih smo še posebej ponosni, saj je Skutin zavitek, 200 g, nosilec Velike zlate medalje AGRA 2023, pri njegovi izdelavi pa se uporablja izključno Tolminska skuta Izbrana kakovost Slovenije. Poleg skutinega boste lahko kupili še jabolčni zavitek, 200 g, in sicer boste za vsakega odšteli 1,99 evra. Naj dodamo, da bodo glede na sezonsko razpoložljivost na voljo tudi slivov, mareličen, višnjev in borovničev zavitek.