Široka ponudba: POSEBEJ PRIPOROČENO

 • Zvezki za vsakogar

  V naši ponudbi zvezkov najdete vse za šolarje, dijake in študente. Letos so še posebej aktualni zvezki z barvnimi listi, dišečimi ali svetlečimi platnicami. Izbirate pa lahko med bogato paleto motivov, ki krasijo naslovnice.

  V spletno trgovino
 • Pisala za vse priložnosti

  Za uspešne dni v šolskih klopeh so ključna kvalitetna pisala. V vaši ponudbi najdete široko paleto nalivnih peres, kemičnih ter navadnih svinčnikov. Na voljo pa so tudi številni šolski seti pisal.

  V spletno trgovino
 • Ostale šolske potrebščine

  Za risanje, ustvarjanje in reševanje raznoraznih nalog pobrskajte med pestro ponudbo barvic, flomastrov, voščenk, ravnil, risalnih blokov… Za lepše šolske dni tudi kvalitetna torbica poskrbi. Pri nas pa najdejo tudi pester izbor elektronike za lažje delo z računalnikom.

  V spletno trgovino
 • Sezonsko in lokalno

  Predanost obrodi najboljše sadove. Skupaj z lokalnimi pridelovalci smo razvili nove izdelke linije Radi imamo domače in jo tako obogatili s ponudbo svežih lokalnih češenj, malin in borovnic, hkrati pa še poglobili vez in sodelovanje z lokalnim okoljem. Linija izdelkov pod blagovno znamko radi imamo domače zdaj šteje že 69 izdelkov.

  Več
 • Spoznajte nova okusa dobrot mladosti

  V sodelovanju z dobaviteljem slaščičarskih izdelkov Kraš smo v projekt Moje znamke umestili kar dva nova edinstvena izdelka. Za najlepše trenutke uživanja smo ustvarili kekse Domaćica z belo čokolado in limono ter čokolado Dorina Petite Beurre.

  Več