Široka ponudba: POSEBEJ PRIPOROČENO

 • Dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive

  Ko vas zagrabi lakota ali se napovejo obiski, ste z našimi izdelki za pojest, za pogret, za skuhat ali zgolj za postreč pripravljeni v Minuti.

  Več
 • 100% naravno

  Bio Zone – DOBRO zame, DOBRO za okolje

  Spoznajte izdelke Bio Zone. Več kot 160 izdelkov vas že čaka na naših prodajnih policah ter spletni trgovini. Pridelani so bili brez uporabe umetnih gnojil, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov, s spoštovanjem do živali in narave.

  Več
 • Lumpi

  Vemo, da pri vzgoji otrok starši potrebujete vso podporo. Tudi mi želimo dati najmlajšim samo najboljše. Za njihovo občutljivo kožo, lačne želodčke in možgane, željne znanja, so tu premišljeno izdelani in zelo priljubljeni izdelki Mercatorjeve blagovne znamke Lumpi. Nakup Lumpi izdelkov pa prinaša tudi dodatne ugodnosti za člane Kluba Lumpi.

  Več
 • Polpripravljene jedi Heat & Heat

  Od 19. 1. 2023 poiščite v naših trgovinah novost na segmentu pripravljene hrane in si sami doma hitro in enostavno pripravite mesne dobrote, kot jih pripravljajo v najboljših gostilnah. Pokusite polpripravljene jedi Heat & Heat podjetja Pik, ki jih sami doma le še dokončate: svinjsko kračo, trgano svinjino in rebrca.

  Več
 • Barcaffè Whiskey Barrel Aged

  Barcaffè je združil moči z majhno slovensko destilarno Broken Bones, plod njunega sodelovanja pa je omejena izdaja kave s poživljajočo, odločno noto viskija. Novo kavo Barcaffè z Whiskey lahko kupite v Mercatorju od 25. 11. 2022 naprej v izbranih hipermarketih in supermarketih Mercator. Na voljo je omejena količina izdelkov.

  Več