Zavezani kakovosti

V Mercatorju smo zavezani kakovosti in vam zagotavljamo najvišjo raven storitve v naših prodajalnah.

mercator spremenjencas324 324

Izdelek s pretečenim rokom uporabe

Če v času nakupa najdete izdelek s pretečenim rokom uporabe, ste upravičeni do 50 % popusta na istovrstni izdelek (izdelek z isto EAN kodo).

Menjava ali vračilo izdelka v roku 8 dni

Menjava ali vračilo izdelka sta možna v roku 8 dni od nakupa. Izdelek skupaj z računom prinesite na blagajno prodajalne oz. v Mercator centrih na info pult. Ni potrebno, da je izdelek v originalni embalaži. Glede na izredno širok asortiman v Mercatorjevih prodajalnah, velja zaveza za vse izdelke, razen spodaj navedenih:

  • tehnični izdelki z garancijo (kjer garancijo zagotavlja proizvajalec),
  • razprodaje, spodnje perilo, kopalke, tiskovine, posneti CD in DVD,
  • žgane pijače,
  • kavcijske vrednosti embalaž, cigarete oziroma drugi tobačni izdelki, mobi kartice mobilnih operaterjev, poštne vrednostnice, srečke, vozovnice, vinjete, vstopnice, knjige, darilne kartice Mercator in Select Card, darilni boni Zvezdar in darilni paketi Select Box, vinotoči, izdelki iz odprodaje, program zvestobe (Delimano), pnevmatike, plinske jeklenke.

V primeru vračila vam izdamo dobroimetje, ki ga lahko unovčite pri nakupu v isti prodajalni v roku 8 dni.

Cena na polici ni prava

Zaveza velja za izdelke, kjer sta koda in naziv ista, le cena je drugačna od izpisane na računu. V primeru napačne cene na polici, prejmete 50 % popust na isti izdelek (popust se obračuna od veljavne cene na blagajni). Zaveza se ne izvaja v primeru napak v akcijskem letaku (ko velja drugačen postopek).

Z uresničevanjem zavez si v Mercatorju prizadevamo za zadovoljstvo vsakega kupca, pridržujemo pa si pravico do presoje o tem, ali posamezna zahteva ustreza kriterijem posamezne zaveze.

Zaveze ne veljajo v franšiznih prodajalnah.

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj