Zaposleni - Dogodki in priprava za zaposlene

  • Image

Vabilo vsem zaposlenim k druženju ob hoji, teku in animacijah za otroke.

 

Drage sodelavke in sodelavci!

Pomladanski skupinski del priprav je za nami. In že se aktivno pripravljamo za nove podvige jeseni. Ponovno bomo poskrbeli za prijetna druženja v naravi.

Tekli bomo, hodili ali preprosto opazovali naše najmlajše, kako uživajo v gibanju in družbi svojih vrstnikov.

Zato vse vas kolegice in kolege vabimo, da se nam ponovno pridružite jeseni na rekreativnih druženjih, ki jih bomo od septembra dalje organizirali po različnih krajih Slovenije.

Spodaj pa si lahko preberete več o naših druženjih in vsebini delavnic. Tek nas druži.

Prijavi se!

Delavnice, podprte s koristnimi napotki

Vsako od srečanj bo tudi vsebinsko podprto. Spoznavali bomo pravilno tehniko teka in nordijske hoje, ki je predvsem pomembna kot preventiva pred poškodbami. Srečanja bo vodila ekipa Priprave s trenerji s Fakultete za šport ter animator za otroke. Na vsakem srečanju se bosta izvajala tekaška vadba in vadba nordijske hoje. Rekviziti za nordijsko hojo bodo na voljo na delavnicah.

Na vsaki lokaciji bomo obdelali vsaj eno od tem, odvisno od števila srečanj, ki so bila na določeni lokaciji že izvedena.

1. Tema:: Tehnika teka in Nordijske hoje
2. Tema :: Trening moči tekača in pohodnika
3. Tema :: Intervalni tek in hoja
4. Tema :: Gibljivost tekača in pohodnika

Pridružili se bomo tudi izbranim skupinskim pripravam na maraton

Poleg naših delavnic bomo imeli možnost sodelovati tudi na aktivnostih, ki jih organizirajo uradne Priprave na ljubljanski maraton. Po želji se lahko pridružite skupinskim treningom, ki so prav tako navedeni v našem programu in so na voljo brezplačno.

Druženja ob gibanju z Europa Donna za dober namen

Ker je Mercator velik podpornik Europe Donne, se bomo pridružili tudi prireditvam, ki jih v oktobru organizirajo po Sloveniji. Tako boste lahko tudi tam, kjer nimamo posebej organiziranih delavnic, uživali ob druženju, teku ali hoji. Pri tem pa še podprli dober namen. Če se vas bo prijavilo dovolj, bomo tudi tam organizirali strokovnega vaditelja.

Podrobnejše podatke o poteku aktivnosti za te dogodke, bomo še posredovali, ko nam jih posreduje organizator aktivnosti.

Prisrčno vabljeni!

Pijete dovolj?

Hidracija je za delovanje človeškega telesa ključnega pomena. Vas zanima, koliko tekočine bi v resnici morali popiti?

Preberite več!

Banner Tek nas druzi Coca cola 1100x240px3