Maraton 2019

  • Image

V letu 2018 smo tekli mali in veliki. In vsi smo bili zmagovalci!

Ker tek na Ljubljanskem maratonu ni tekma za zmago nad drugimi, ampak predvsem tekma s seboj, drugi pa so za spodbudo.

To nedvomno drži za 153 Mercatorjevih zaposlenih, ki so tekli na lanskem maratonu, in za več kot 1.200 malih tekačev na Lumpi teku

Mercator, ki je tradicionalni pokrovitelj Ljubljanskega maratona, je na lanskem  tekaškem prazniku svojim zaposlenim izkazal posebno pozornost. In tako bo tudi letos!

Našim zaposlenim bomo krili štartnino, jih opremili s tekaškimi majicami, na prizorišču maratona pa bomo priredili jutranje ogrevanje.

Za krepitev timskega duha in dobrega vzdušja smo se letos poleg delavnic, ki jih izvajamo po celi Sloveniji, skupaj že preizkusili na tekaški in pohodniški preizkušnji Business Run. Organizirali smo se že mesece pred prireditvijo, spodbujamo drug drugega in potrjujemo:

tek nas druži.

Mnogi pravijo tudi, da je posebej lepo, ko rekreativno teče vsa družina.

Tek nas druži z Mercatorjevci na Business Runu v Ljubljani

Da tek res združuje smo Mercatorjevi zaposleni, tekači in pohodniki, pokazali tudi na Business runu v Ljubljani.

Kar za 16 trojk se nas je zbralo in odteklo oziroma prehodilo to 3,5 km dolgo progo. Zbrali smo se kolegi iz različnih področij delovanja od logistike in veleprodaje, do maloprodaje in varne hrane, pa informatike, pravnega področja, UBS, financ in marketinga.

Prišli smo iz različnih krajev Slovenije, tudi s Ptuja in iz Mozirja. Timski duh, dobra volja in zagnanost vseh sodelujočih so nas ohrabrili za številne nove  podvige, ne samo tekaške. Da bomo v čim boljši kondiciji še naprej, pa se bomo tudi v prihajajočih mesecih družili na pripravah za Ljubljanski maraton in Lumpi tek, katerih pokrovitelj je že tradicionalno tudi Mercator.

banner zmigaj se px4

Otroci tečejo

Tek in gibanje sta zelo pomembna tudi za razvoj otroka. Gibajmo se skupaj!

Preberite več!
banner dobro dene voda 1400x916px6

Pijete dovolj?

Hidracija je za delovanje človeškega telesa ključnega pomena. Vas zanima, koliko tekočine bi v resnici morali popiti?

Preberite več!

Banner Tek nas druzi Coca cola 1100x240px3