Mnenja mamic

  • Image

37 novorojenčkom v Sloveniji smo podarili letno zalogo otroških plenic

V Mercatorju smo vsem dojenčkom v Sloveniji, rojenim na dan 1. januarja 2017, podarili letno zalogo otroških plenic. Mamice 37 otrok, rojenih v 11 porodnišnicah, smo tako še dodatno razveselili in jim v tem lepem obdobju olajšali letne stroške za nakup plenic.

Letna zaloga otroških plenic za vse novorojenčke, rojene prvega dne v letu, se nam zdi zaželeno darilo, saj samo mamice vedo, koliko lažja je skrb za otroka, če imaš nekaj pomoči. Zato smo z lepimi željami poslali tudi praktično in uporabno darilo – pleničke vseh velikosti, od novorojenčka do živahnega dojenčka.

Medtem, ko malčki rastejo pa jih budno spremljamo in jim pošiljamo še odstale Lumpi izdelek, ki jih skupaj s svojimi mamici pridno testirajo.

Mamice Lucija z nami deli svoje izkušnje z izdelki.

Plavalne plenice Lumpi

Plavalne hlačne plenice Lumpi

Plavalne hlačne plenice Lumpi sva preizkusila in priznava, da so nama zelo všeč! Enostavno jih je nadeti, kar je sploh pomembno zdaj, ko je nas lump postal pri previjanju zelo živahen; pleničke preprosto povlečeš gor. Preverjeno NE prepuščajo vode, tako da so odlična rešitev za morebitne neprijetne situacije v bazenih, morju.

Tudi sneti jih je preprosto  - ob straneh jih kar raztrgaš. Za piko na i so tudi vizualno privlačne, saj je poslikava zelo simpatična.

Komaj čakava, da gremo spet čofotat!

Mercator Lumpi 525x350

Čaj Lumpi

Še posebej v vročih poletnih dneh potrebujejo otroci primerno osvežitev. Čaj Lumpi, primerno ohlajen, je vsekakor prijetna osvežitev.

Seveda, smo ga takoj pokusili. Naj povem, da je naš fant navdušen! Zdaj, v zelo vročih dneh, ko včasih ni pravega apetita in želje po hrani, je čaj super, da se otrok vsaj odžeja. Zaradi sestavin pomaga pri napenjanju, ker pa sva za piko na i v teh dneh na žalost še zbolela, je bil čaj super, saj je pomagal, da Marko ni dehidriral, in je dobil dovolj tekočine. Zelo rad ga je pil tudi, ko so ga mučili zobki in srbečica.

Tako da če povzamem, nam čaj super ustreza, mali ga obožuje, mama pa je vesela, da popije dovolj tekočine v teh vročih dneh.

Valzilni robcki

Vlažilni robčki Lumpi

Vlažilni robčki Lumpi nama v toplih dneh, ko se pogosto previjeva kar na prostem, pridejo še kako prav. Paketek teh robčkov imam zmeraj s seboj. So koži prijazni in ne povzročajo izpuščajev. Zelo uporabni so tudi, da svojemu lumpiju, ko sva na potepu, obrišem rokice ali igračko, ki nama pade na tla. Z njimi pa svojemu otročičku zdaj, ko prehaja na gosto hrano, očistim tudi obrazek in rokice med in po hranjenju, ko je ves lepljiv in zapackan. Tako je en-dva-tri spet čist – zelo priročno! Vlažilni robčki Lumpi so najin zvest sopotnik v vseh situacijah.

Lumpi plenice 525x350px

Plenice Lumpi

Lumpi pleničke so nam zeeeelo olajšale nego našega lumpeka. Plenicke so super! Uporabljava že 4-kico, ker sva kar velika. Našemu korenjaku na koži ustrezajo, nisva imela nobenim reakcij, kožnih izpuščajev ali kaj podobnega. Super se obnesejo tudi ponoči, ker ne premočijo! Zato sva jih nekaj odstopila tudi sestrici, ki nosi 5-ko.

Na slikici zraven pa naš lumpek že pase kravice.