Europa Donna

  • Image

Ustavi se in naredi nekaj zase

V trgovinski dejavnosti se zaradi specifičnosti dela pretežno zaposlujejo ženske. V Mercatorju, kot največjem zaposlovalcev v Sloveniji, je zaposlenih kar 7.296 žensk oz. 77,3 % vseh zaposlenih. Ker želimo, da se tudi one ustavijo in naredijo nekaj zase, bomo v drugem delu aktivnosti Ustavi se namenili pozornost ozaveščanju o raku dojke.

Ustavi se in podpri Europa Donno

V drugem delu akcije Ustavi.se bomo od 24. 8. do 29. 9. 2017 skupaj z vami podprli slovensko združenje Europa Donna - združenje za boj proti raku dojk, ki si že 20 let prizadeva, da bi vse ženske, ki zbolijo za to boleznijo dobile takojšnje in učinkovito zdravljenje, celostno podporo in rehabilitacijo ter da v teh težkih trenutkih ne ostanejo same.

Ustavi.se in tudi ti podpri Europa Donno, tako, da všečkaš našo FB-stran.

1 like naše FB-stran = 1 minuta za dobra dela.

Zbrane všečke bomo pretopili v minute nato pa:

  • organizirali predavanja o ozaveščanju sodelavk in sodelavcev o raku dojk ter izmenjavi izkušenj tistih, ki so se s takšno diagnozo že spopadli,
  • podprli vseslovensko akcijo Rožnate pletenine 2017, s katero preko ustvarjalnosti Europa Donna nagovarja javnost o pomenu osveščanja o raku dojk, preventive in zdravega načina življenja. Cilj akcije je oviti vsaj eno drevo v vseh občinah po Sloveniji v času Rožnatega oktobra do leta 2020.

Ustavi se! Pridruži se nam, podari svojo minuto in deli zgodbo naprej!

Mercator 1100x240 Ustavi Se 1 minuta za zdravje

Kaj so nam o Europa Donni ter tem kako se ustaviti povedali predsednica združenja Tanja Španić in častna predsednica društva Mojca Senčar ter ostale članice društva?