Tejani tips&tricks

  • Image

Dvojec Tejani pripravlja odlične nasvete za kuhanje

Jani in Teja, znana tudi kot Tejani, za nas pripravljata odlične nasvete, ki jih lahko uporabljajo vsi. Kuhanje je namreč njuna strast in pravita, da lahko kuha vsa družina. Oglejte si nekaj idej, ki jih lahko uporabite tudi v svoji kuhinji.

Juhuhu, pikniki in žarjenje so tu!

Kljub temu, da nam vreme za piknike in žarjenje ni najbolj naklonjeno, sta se Jani in Teja odločila, da bosta z idejamo za solate in marinade za žar, pregnala zimo. Jima boste pomagali tudi vi? 

Kaj pa marinada?

Meso je še bolje, če ga v nečem mariniramo. Prevzame okus, se zmehča in mmmmm.... tako diši. Katera marinada pa je vam najljubša?

Spomladanska malica oz. malica za 1. maj :)

Vsi komaj čakamo, da lahko izkoristimo prve res tople sončne žarke in se odpravimo na lepše. Jani in Teja sta za nas pripravila par uporabnih idej za malico. 

Nasveti za velikonočno šunko... ali vratovino :)

V velikonočnem času bo marsikatera družina za glavno jed na mizi izbrala šunko, nekatere pa vratovino. Pa poznate razliko med njima? 

Teja in Jani iz dvojca Tejani nam bosta razložila, kakšna je razlika med omenjenima mesnima dobrotama, na kaj biti pozoren in kako pripraviti najboljšo možno jed.

Epizoda 1 - Velikonočna pojedina