Ne ignoriraj, podpiraj

  • Image

Od vsakega nakupa izdelkov doniramo del vrednosti društvu OnkoMan

Skupaj z našimi partnerji podpiramo društvo OnkoMan, ki je slovensko onkološko društvo za moške. Pravijo, da kar je rak dojke pri ženskah, je rak na modih pri moških. Zato si neizmerno želijo pridobiti urološki simulator, ki bi zdravnikom povečal učinkovitost endoskopskega zdravljenja bolnikov z benignim povečanjem prostate.

Kako lahko pomagate vi?

Z nakupi izbranih izdelkov.

Del vrednosti od vsakega nakupa izdelkov blagovnih znamk ORAL BGILETTEOLD SPICE in Head&Shoulders bomo med 14. 08. in 06. 09. namenili Društvu Onkoman za nakup urološkega simulatorja.

NE IGNORIRAJ, PODPIRAJ!

Ne ignoriraj, podpiraj!

V ponudbi blagovne znamke Axe vas čakajo učinkoviti dezodoranti, deo-stiki, geli za prhanje in pomirjevalne vode za po britju ter toaletne vode. Poleg potrebne nege vam Axe izdelki ponudijo tudi prijeten vonj, ki bo pomagal k počutju svežine in privlačnosti čez cel dan. 

Želim pomagati društvu OnkoMan

Z izbranimi izdelki do urološkega simulatorja

Široka izbira antiperspirantov v spreju, stiku ali "kroglični" obliki vas bo navdušila z različnimi vonji in dodatnimi učinki. Rexona pomeni garancijo svežine za ves dan - tudi takrat, ko so dnevi najbolj naporni. 

 

Z nakupom izdelkov ne ignoriram, ampak podpiram!

Od vsakega izdelka gre del vrednosti za OnkoMane

Kozmetika Dove zagotavlja popolno prehrano in hidracijo kože že več kot 50 let. Tradicija je blagovna znamka zvesta vse do danes. Izdelki Dove negujejo kožo tako, da je vedno prehranjena, hidrirana in sveža, kakovostni dezodoranti pa poskrbijo za celodnevno svežino brez razdraženja. 

Želim podpreti OnkoMane

Z nakupom izdelkov do urološkega simulatorja

Brut so luksuzne kolonjske vode za moške, ki jih odlikuje intenziven vonj in nenavadna steklenička. Njihova aroma je polna izbranih sestavin, ki nudijo nenavaden občutek svežine in hkrati luksura. Pustite se ves dan obkrožati z izjemno privlačno aromo kolonjskih vod Brut.

Ne ignoriram, podpiram!

Ustavi se 2019

Javna pobuda portala Med.Over.Net že tretje leto zapored vseslovensko javnost opozarja na prehiter tempo življenja in posledice, ki jih prinaša. Leta 2017 so nase opozarjali s sloganom "Ustavi se! ... In pomisli nase", s katerim so začeli opozarjati na prehiter tempo življenja. Krepili so ozaveščenost o posledicah izgorelosti in snovali predloge za prijetna ustavljanja sredi našega vsakdana. V nadaljevanju akcije so v lanskem letu odkrivali vzroke, zakaj se ljudje ne ustavijo in pogosto neodgovorno ravnajo. Izkazalo se je, da so v ozadju skrivajo strahovi in začeli spodbujati k njihovemu prepoznavanju. Raziskovali so vzroke in različne pojavne oblike strahov, jih skušali pojasniti in nagovarjali ljudi, da jih prepoznajo in premagajo. V letošnjem letu so stopili še korak naprej in začeli spodbujati komunikacijo.

Banner ustavi se 1100x480 responsive4

Več informacij najdete tukaj.