Ne ignoriraj, podpiraj

  • Image

V Mercatorju nismo neobčutljivi za stiske drugih - tistih, ki jih srečujemo na vsakodnevnih poteh ali pa smo z njimi povezani kako drugače.

Zato smo se odločili, da skupaj z našimi dobavitelji vsak mesec pripomoremo k ozaveščanju in reševanju katere od perečih problematik, s katero se srečujemo v slovenski družbi. K podpori vabimo tudi vas, dragi kupci. Ne ignorirajmo, raje skupaj podpirajmo in naredimo kaj dobrega!

Psi reševalci Gorske reševalne zveze Slovenije

V sodelovanju s podjetjem Mars od 20. 9. do 3. 10. 2018 organiziramo zbiranje hrane za pogumne pse reševalce Gorske reševalne zveze Slovenije. Ne ignoriraj, podpiraj pse reševalce tudi ti!

Ne ignoriraj, podpiraj pse reševalce GRZS

Društvo Canis

Z nakupom Friskies izdelkov osrečite svojega ljubljenčka, mi pa bomo od vsakega prodanega izdelka Friskies do 31.8. 2019, donirali 10 centov društvu Canis za šolanje psov vodnikov in psov spremljevalcev.

Ne ignoriraj, podpiraj Canis

Schauma za Anino zvezdico

V sodelovanju s podjetjem Henkel Slovenija ter z vašo pomočjo smo od 1. do 31. 7. 2018 pomagali družinam v stiski. Od vseh nakupov vsaj dveh izdelkov Schauma v prodajalnah Mercartor, smo tretji izdelek Schauma podarili dobrodelni organizaciji Anina zvezdica.

Ne ignoriraj, podpiraj Anino zvezdico

Brez glutena

V sodelovanju s proizvajalcem brezglutenske hrane Schär smo od 14. do 26. 6. 2018 od vsakega vašega nakupa Schär izdelkov v Mercatorju prispevali v dobrodelni sklad brezglutenske izdelke za socialno šibke bolnike s celiakijo.

Ne ignoriraj, podpiraj brez glutena

Nasmeh za nasmeh

V sodelovanju z dobaviteljem blagovnih znamk Aquafresh, Sensodyne, parodontax in Corega ste med 31. 5. in 22. 6. 2018 z nakupi izdelkov za ustno higieno pomagali otrokom na morje. Prispeval pa je tudi Miha Deželak, ki se je tudi letos podal na dobrodelno pot po Sloveniji in se medtem spopadel z različnimi izzivi. Vsak uspešno opravljen skrivnostni izziv smo nagradili s 300 paketi izdelkov za ustno higieno otrok.

Ne ignoriraj, podpiraj nasmeh za nasmeh

Za živali

V sodelovanju s podjetjem Mars smo od 19. 4. do 16. 5. 2018 organizirali zbiranje hrane za pse in mačke, ki smo jo nato razdelili izbranim slovenskim zavetiščem za živali.

Ne ignoriraj, podpiraj živali

Novembra podpiramo društvo OnkoMan

Mesec november zadnja leta že tradicionalno preplavijo brki, ki si jih številni moški pustijo rasti, ženske pa nosijo kot priponke, v podporo gibanja movember, katerega osnovni namen je ozaveščanje javnosti o problematiki zdravja moških. Tudi v Mercatorju smo se letos pridružili tej iniciativi.

Ne ignoriraj, podpiraj OnkoMane

Rožnati oktober z Europa Donno

V rožnatem oktobru, mesecu osveščanja o raku dojke, smo skupaj z združenjem Europa Donna Slovenija in vami, dragi kupci, pomagali širiti glas, izobraževati ter pomagati pri preventivi in zgodnjem odkrivanju te zahrbte bolezni.

Ne ignoriraj, podpiraj Europa Donno