Violeta

  • Image

Ustvarjamo skupaj

Violeta je močno regionalno podjetje z več kot 1000 zaposlenimi in ima v ponudbi več kot 20 kategorij različnih izdelkov.

Leta 2002 se je pričela zgodba o uspehu, od takrat naprej pa beležijo stalno rast in se neprestano razvijajo. Proizvodne zmogljivosti v BiH in na Hrvaškem so skoraj v celoti osredotočene v proizvodnjo izdelkov lastne blagovne znamke, manjši del proizvodnje pa namenjajo tudi izdelkom blagovnih znamk velikih in razvitih trgovskih verig.

V proizvodnji toaletnega papirja ima Violeta tri segmente, tri ravni kakovosti papirja. Najbolj se osredotočajo na segment premium toaletnega papirja in vanj tudi veliko vlagajo.

Omenjeni papir je posebne kakovosti, saj izstopa s posebno mehkobo. Tudi rezultati neodvisnega testa ZPS (Zveze potrošnikov Slovenije) so pokazali, da je toaletni papir Violeta Premium Ultra Soft Cotton Touch najboljši izmed vseh v ponudbi in je tako postal zmagovalec z oceno zelo dobro. Na testih se je ocenjevala prefinjenost občutka mehkobe ter splošna uporaba s strani potrošnikov. Analiza je bila opravljena glede na število zvitkov v paketu, število lističev, cena za 1000 lističev, odpornost proti pretrganju, vpojnost v vodi, mehkoba, občutek na dotik, videz ter kakšno je trganje prvega lističa. V vseh teh parametrih si je toaletni papir Premium Ultra Soft Cotton Touch prislužil zmagovalno mesto.

Podjetje gradi na premium kakovosti in v to največ vlaga, saj v tem segmentu vidijo svoje mesto na tržišču.

3859892288075 VIOLETA TOALETNI PAPIR PREMIUM COTTON 10 1 3

Izdelki v spletni trgovini