Iz zakulisja

  • Image

Iz zakulisja snemanja TV oglasa

Gotovo ste opazili naše nove TV oglase iz simpatične serije o poletnem taboru, v katerem se nadarjeni nogometaši – in nogometašice! – že pripravljajo na svetovno prvenstvo 2030! Vas zanima, kako je bilo na snemanju?

Priljubljeni nogometaš Sebastjan Cimirotič se odlično razume z otroki. Bodoče upe slovenskega nogometa – člane nogometnih klubov, prepričane, da se odpravljajo na duhamorno taborjenje, je vodja nogometnega tabora Cime presenetil na zbirni točki in z njimi delil nasvete ter drobne trike, ki so jim z velikim zanimanjem pozorno prisluhnili. Skupaj z NZS smo namreč povabili vse klube v Sloveniji, ki delujejo pod njenim okriljem, da povabijo mlade nadebudneže na snemanje, ti pa vse do snemanja niso vedeli, kdo se jim bo pridružil.

Ob snemanju oglasa so se izredno zabavali in snemalni dan je kljub zahtevnem ritmu minil v zelo sproščenem vzdušju. Najprej so se posvetili vragolijam na zelenici, nato pa so si pripravili še okusen obrok in uživali ob zvokih kitare. Za dodatno spodbudo na športni poti, smo kot sponzor slovenske nogometne A reprezentance, vsem otrokom, ki so sodelovali v snemanju spota, podarili žogo slovenske nogometne reprezentance s podpisi naših reprezentantov in nogometne legende Jana Oblaka.

Oglejte si rezultate našega dela: