Popolne kombinacije okusov

  • Image

Gorenjka nas razvaja že preko 90 let

Gorenjka nas s svojo čokolado razvaja že krepko čez 90 let, kmalu bo praznovala že stoti jubilej. V vsem tem času smo z njimi preizkušali različne izdelke, prvi so pri nas proizvajali temno, žlahtno čokolado, ker so prvi v Jugoslaviji uvedli industrijsko peko peciva, so se takrat rodile Gorenjkine roladice, s konstantno širitvijo dejavnosti pa smo prejeli tudi riževo, tako s koruznimi kosmiči in tudi z arancini. Gorenjka ima prav tako linijo čokolad s sadnimi polnili. Polna vsega dobrega, vam danes ponuja nove 3 okuse, ki so narejeni v popolno kombinacijo z izdelki Linolada. 

Mlečna čokolada polnjena z Lino lado milk

Popolna kombinacija Gorenjka čokolade in okusne Lino kreme iz mleka ter praženih lešnikov poskrbi za popolno razvajanje.

Banner Gorenjka Lino Lada 1400x916px 6

Želim si Linolade milk

Mlečna čokolada polnjena z Lino lado kokos

Popolna kombinacija Gorenjka čokolade in okusne Lino kreme z okusom kokosa poskrbi za popoln užitek in vas popelje na eksotično potovanje.

Banner Gorenjka Lino Lada 1400x916px 7

 

Želim si Gorenjke z Linolado kokos

Mlečna čokolada polnjena z Lino lado gold

Popolna kombinacija Gorenjka čokolade in okusne Lino kreme s sesekljanimi ter praženimi lešniki prebudi čute vsem sladokuscem.

Banner Gorenjka Lino Lada 1400x916px 8

Želim se razvajati

Bližajo se prazniki. Del vaših božičnih daril je dosegljiv le nekaj klikov stran. Razvajajte se s kavča in naročite izdelke v spletni trgovini. In ne pozabite:

Med 19. in 31. 12. vas izdelki Gorenjka čakajo kar 25 % ugodneje. Vesele praznike želimo.Banner Gorenjka Lino Lada 1100x480px responsive3Banner Gorenjka Lino Lada Spletna Trgovina 1400x916px

Želim nakupovati v spletni trgovini