Partnerji

  • Image
Mercator logo

Mercator, d.d.

Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., je obvladujoča družba skupine povezanih podjetij (Skupine Mercator) in ima dvojno nalogo: opravlja trgovsko dejavnost in izvaja različne koncernske naloge za družbe v skupini.

www.mercator.si
NLB

NLB d.d.

Največja bančna in finančna skupina v Sloveniji, ki svoj vpliv na finančnem trgu utrjuje z aktivno vlogo na področjih družbenega razvoja.

www.nlb.si
MSD2

MSD Merck d.d.

Vodilno podjetje na področju raziskav in zdravljenja kronične okužbe z virusom hepatitisa C, ki z inovativnimi zdravili, cepivi in izdelki za zdravje ustvarja razliko v življenju posameznikov.

www.msd.si
Europlakat

Europlakat

Vodilni ponudnik zunanjega oglaševanja v Sloveniji, ki organizacijam in posameznikom pomaga uspešno komunicirati tam, kjer mediji ne dosežejo njihovih naslovnikov.

www.europlakat.si
Internavti

Internavti, družba za digitalno komuniciranje d.o.o.

Butična agencija, usmerjena predvsem v svetovanje podjetjem na področju upravljanja blagovnih znamk, učinkovitega spletnega komuniciranja in komunikacij prek družbenih omrežij.

www.internavti.si
TamTam

TAM-TAM

Specialisti za mestne plakate, ki že več kot 28 let postavljajo standarde na področju infrastrukture, upravljanja in zakupa mestnih plakatov ter pokrivajo celotno območje Slovenije.

www.tam-tam.si
TriglavZdravje

Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d., Koper

Najhitreje rastoč ponudnik zdravstvenih zavarovanj v Sloveniji, ki ga odlikuje znanje, izkušnje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov.

www.triglavzdravje.si
Vecer

Časnik Večer d.o.o.

Pronicljiv in vsebinsko pester osrednji dnevni časopis severovzhodne Slovenije, ki temelji na kritičnosti in odprtosti v svet.

www.vecer.com
Nedeljski

Dnevnik d.d.

Vodilna medijska hiša v državi, znana po bogati zgodovini časopisnega založništva, kakovosti novinarskega dela in njenem pomenu za razvoj slovenske družbe.

www.dnevnik.si
Val 202 1

II. program Radia Slovenija – Val 202

Eden izmed najbolj poslušanih radijskih programov v Sloveniji, ki je med poslušalci cenjen predvsem zaradi predstavljanja glasbenih novosti ter svojih satiričnih rubrik in pogovornih oddaj.

www.rtvslo.si
BrightVisuals

Bright Visuals

Inovativna produkcijska agencija ter kreativna ekipa, ki preko skrbno načrtovanih foto in video vsebin širi izjemne zgodbe in uživa v vsem, kar sodi zraven.

www.brightvisuals.com
Roche

Roche Farmacevtska družba d.o.o.

Farmacevtska družba katere temeljno vodilo je v Sloveniji omogočiti sodobno, inovativno, za bolnika prijazno zdravljenje in diagnosticiranje vseh bolezni.

www.roche.si
AstraZeneca

Astrazeneca UK Limited, podružnica v Sloveniji

Globalna biofarmacevtska družba, ki se v Sloveniji usmerja na terapevtska področja onkologije, bolezni dihal ter srčno-žilne in presnovnih bolezni.

www.astrazeneca.com
Medis

Medis d.o.o.

Farmacevtsko podjetje, ki s skrbno izbranimi in preverjenimi zdravili, prehranskimi dopolnili in medicinsko opremo oskrbuje trge Srednje Evrope in Balkana hkrati pa se specializira za medicinski marketing.

www.medis.si
Pfizer

Pfizer, podružnica Ljubljana

Eno vodilnih svetovnih inovativnih biofarmacevtskih podjetij, ki odkriva, razvija in zagotavlja več kot 120 različnih zdravil, cepiv in zdravil, ki se izdajajo brez recepta.

www.pfizer.si
Media 24 2

Media 24

Agencija Media24 pod svojim okriljem združuje izbor najbolj priljubljenih slovenskih medijskih blagovnih znamk, ponuja celostne usluge na področju priprave, izvedbe in implementacije oglasno-marketinških strategij ter organizira odmevne prireditve in dogodke.

www.media24.si
Banner Vita Media 1400x916px

Vita Media

VITA media je najučinkovitejši medij, ko gre za zdravje. Specifično okolje, v katerem se medij pojavlja, zagotavlja visoko opaznost vsebin ter povečuje verodostojnost podrobno predstavljene tematike, izdelkov ali storitev.

www.vita-media.net
Banner Telekom Slovenije 1400x916px2

Telekom Slovenije, d.d.

Telekom Slovenije je vodilni slovenski ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev. Prepoznaven je po nenehnem uvajanju novosti na področju povezovanja novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, multimedijskih vsebin in naprednih IKT-storitev.

www.telekom.si