O aplikaciji Disney Mali šef

  • Image

Aplikacija prinaša nove super vsebine in recepte

Poleg zabave, ki jo prinaša knjiga receptov in zbiranje nalepk, si lahko z Disneyjevimi liki pričaraš še več veselja. Kako? Z mobilno aplikacijo Disney Mali šef lahko postaneš novi kuharski šef v Čarobni kuhinji Malega šefa. Če še nimaš telefona, prosi starše, da ti pomagajo in si na svoj telefon naložijo aplikacijo.  

Kako do aplikacije Disney Mali šef in veeeeliko zabave? Čisto preprosto! Če aplikacijo Moj M že uporabljate, preskočite na točko 2.

Dragi starši, prvi dve točki sta za vas.

1. Že imate mobilno aplikacijo Moj M? Potem vstopite v aplikacijo, kliknite na pasico Mali šef in si prenesite aplikacijo.
2. Nimate mobilne aplikacije Moj M? Potem pa vstopite v ustrezno spletno trgovino in si prenesite aplikacijo Moj M.

V aplikaciji Moj M si lahko s klikom na pasico prenesete aplikacijo Mali šef. Ob prenosu boste v aplikaciji prejeli 9 nalepk brezplačno.

Dragi otroci, tretja točka je namenjena samo vam.

3. Naj se zabava z aplikacijo Mali šef začne!

IGRAJ SE IGRICE
Zabavaj se z igranjem kuharskih igric. Nareži, prepraži in skuhaj vse sestavine ter ustvari okusne jedi. Te zanima, kako igraš igro v aplikaciji? Klikni na spodnji gumb, kjer te čakajo navodila.

KAKO IGRATI IGRO

• USTVARI DIGITALNO ZBIRKO NALEPK
Optično preberi vse sličice iz albuma in spremljaj svojo zbirko tudi v aplikaciji.

• ODKLENI NOVE ČAROBNE RECEPTE
V albumu poišči sličice/nalepke Čarobne žlice, jih optično preberi z aplikacijo in odkleni dodatne recepte ter igrice.

• ODKLENI ZLATE KUHINJSKE PRIPOMOČKE
Obišči Mercatorjeve trgovine, z aplikacijo optično preberi katerikoli promocijski elementa za aktivnost Disney Mali šef in pridobi še dodatne zlate kuharske pripomočke. Z njimi lahko v aplikaciji prideš do še boljšega kuharskega rezultata.

Sodeluj v nagradni igri

Igraj spletno igro spomina Disney Mali šef in osvoji super nagrade! Igraš lahko sam/a, toda starši morajo oddati svoje podatke, da se lahko poteguješ za lepe izdelke.
Nagradna igra: Spomin Disney Mali šef

Knjiga receptov in album v enem

Čarobna knjiga receptov je super zabavna, saj vsebuje sličice Disneyjevih junakov, preproste recepte za male šefe in še veliko več zanimivih vsebin. 

VEČ O ČAROBNI KNJIGI