zwilling 1140x400

Pripravite sveže, ohranite sveže

Spoznajte čudežni sistem vakuumskih posod za shranjevanje 6 v 1, ki nadomesti posode za kuhanje, serviranje, shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku, vakuumiranje in pogrevanje – ena rešitev za vse.

Zbirajte e-nalepke ali običajne nalepke od 27. 1. do 12. 5. 2022 in prihranite do 84 %. Nalepke za popust na izdelke unovčite vse do 18. 5. 2022.

Prednosti sistema vakumskih posod

Banner Zwilling 720x1200px 002

Vakuumsko črpalko napolnite z vključenim USB kablom.

In največja prednost: vaša hrana bo v primerjavi s shranjevanjem v nevakuumskih posodah ostala sveža do petkrat dlje.

Do 5x več svežine v primerjavi z nevakuumskim shranjevanjem.

Banner Zwilling 720x550px3

1 - Pokrov je opremljen s QR kodo, ki z aplikacijo kulinarični svet ZWILLING omogoča, da lažje vodite svojo zalogo živil.
2 - Za odpiranje vakuumirane posode na rahlo potegnite rdeč gumb, da se vakuum sprosti.
3 - Tehnologija pametnega pokrova z močnim tesnilom, lahek, enostaven za rokovanje, za ohranitev svežine živil doma in na poti.
4 - Vse posode za shranjevanje svežih živil lahko zložite drugo vrh druge za optimalen izkoristek prostora.
5 - Posode za shranjevanje svežih živil so izdelane iz borosilikatnega stekla vrhunske kakovosti, zato so primerne za uporabo v pečici (do največ 180 °C brez pokrova).
6 - Pametna, močna, hitra in tiha vakuumska črpalka zagotavlja, da vzpostavite vakuum s preprostim pritiskom na gumb. Črpalka se samodejno zaustavi, ko je dosežena ustrezna stopnja vakuuma.

Kako zbirate nalepke?

Za vsakih 5 EUR nakupa prejmete eno nalepko.

Vnaprej se pri blagajni odločite, katero vrsto nalepk boste zbirali. Zbirate lahko:

  • e-nalepke na svoji Pika kartici ali
  • običajne nalepke, ki jih nalepite na zbirni kartonček.

Nalepk različnih vrst ni možno kombinirati, seštevati ali pri blagajni zamenjati iz e-nalepk v običajne ali obratno.

E-nalepke in običajne nalepke prejmete ob nakupu v vseh živilskih trgovinah Mercator, franšiznih trgovinah Mercator in trgovinah M Tehnika

V Mercator spletni trgovini prejmete le e-nalepke in ne več običajnih nalepk!

Število pridobljenih nalepk je vidno na koncu računa.

E-nalepke ali običajne nalepke lahko zbirate od 27. 1. do 12. 5. 2022.

Kako unovčite nalepke?

Za nakup enega izdelka s popustom je treba zbrati 15 nalepk.

E-nalepke ali običajne nalepke lahko unovčite do 18. 5. 2021.

Ob nakupu izbranega izdelka ZWILLING sporočite pri blagajni, katere nalepke zbirate in jih želite unovčiti (e-nalepke na svoji Pika kartici ali zbrane običajne nalepke na zbirnem kartončku).

Izpolnjen kupon z nalepkami pri blagajni predložite za nakup izdelka ZWILLING s popustom. Nalepk in izpolnjenega kupončka ni mogoče zamenjati za denar.

E-nalepke se po končnem datumu na vaši Pika kartici izbrišejo.

Oglejte si v katerih trgovinah lahko zamenjate nalepke za popust pri nakupu izdelkov ZWILLING:

Sistem vakumskih posod

POSODA, LONCA IN VOK ZWILLING

Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred potekom akcije razprodan, zato se za nakup odločite pravočasno. Izdelki so nabavljeni izključno za namen te aktivnosti in ne bodo na voljo po njenem zaključku. Akcija je namenjena le fizičnim osebam in ne velja za pravne osebe ali samostojne podjetnike (d. o. o., s. p. idr.). Popusta za izdelke programa zvestobe ni mogoče uveljaviti hkrati s popustom za celotni nakup, Pika kupone, popustom za izbrane izdelke ali katerim koli drugim popustom. Vse cene so v EUR z vštetim DDV. Slike so simbolne.

Vse o prgramu zvestobe Zwilling najdete tudi v knjižici

Prelistajte knjižico

Aplikacija Kulinarični svet ZWILLING

Aplikacija Kulinarični svet ZWILLING vam pomaga pridobiti pregled nad hrano, ki jo shranjujete s pomočjo vakuumskega sistema FRESH & SAVE.

S pametnim telefonom ali tablico poskenirajte QR-kodo na vsakem pokrovu in v polje vnesite vsebino posode. Nato preprosto izberite, ali bo posoda FRESH & SAVE shranjena v omari, hladilniku ali v zamrzovalniku.

Aplikacija izračuna podaljšan rok uporabnosti v vakuumu in vas pravočasno opomni, preden obroku ali hrani poteče rok uporabnosti.

Aplikacija Kulinarični svet ZWILLING ponuja tudi številne druge funkcije, vključno z nakupovalnimi seznami, recepti z vsega sveta in še veliko več.